Antena Căutare

Băi băiatule!!! Cheloo râde cu lacrimi timp de trei minute la ”iUmor”

În cea de-a treia ediție a emisiunii iUmor ce va fi difuzată duminică seara de la ora 20.00, Cheloo, Delia și vor avea parte de momente dintre cele mai diverse și pline de umor.

În cea de-a treia ediție a emisiunii iUmor ce va fi difuzată duminică seara de la ora 20.00, Cheloo, Delia și Bendeac vor avea parte de momente dintre cele mai diverse și pline de umor.

Fie că vor asista la numere de magie, stand-up comedy, dresaj, vor cânta din voce sau la diverse instrumente improvizate, cei trei jurați nu se vor plictisi nicio secundă. Unul dintre concurenții care îi va face să izbucnească în râs încă de la apariția sa pe scenă este Ionuț Rusu care vine îmbrăcat în ie și cu un topor în mână. Ceea ce a urmat a întrecut însă orice așteptare și poate fi numit primul moment din istoria show-ului iUmor la care Cheloo a râs non-stop, cu lacrimi. „Nu m-am distrat niciodată la acest show ca acum. Jur că mi-e rău! A fost șocant. (...) Am râs continuu timp de trei minute, am simțit că mă sufoc, că mă doare gâtul, că-mi pleznește ceva, că mi-au dat lacrimile. A fost foarte, foarte amuzant”, a declarat Cheloo care a recunoscut că nu a mai râs atât de foarte mulți ani. „A fost spectacol în toată regula”, a fost de părere și Delia, care l-a felicitat din tot sufletul pe Ionuț Rusu, concurentul din Harghita care le-a înseninat ziua celor trei jurați. „Ai fost atât de bun încât am uitat să mă ridic în picioare”, i-a spus și Bendeac neștiind că el este motivul pentru care Ionuț s-a prezentat cu acest moment. Care a fost numărul prezentat și cum de a reușit Ionuț să scoată aceste reacții de la jurați rămâne de văzut duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dacă în primul sezon a reușit să-l înnebunească de-a dreptul pe Cheloo și să-l facă să se ridice de la pupitrul de jurizare, de data aceasta Niță Gabriela a revenit cu scopul declarat de a-i testa rapper-ului răbdarea și de a-i smulge un LIKE. Chiar dacă și-a dat seama încă de la început ce banc va interpreta, totuși Deliei i s-a părut senzațional momentul ei. Cel mai încântat însă de numărul Gabrielei a fost Bendeac, juratul care nu s-a ferit să spună de față cu soțul ei, prezent în sală, „nu știu când m-am bucurat atât de mult ultima oară să revăd o femeie. E un concurent pe care eu îl iubesc și pe care în cazul în care vom mai fi aici pe viitor, mi-aș dori să fie de fiecare dată. Eu chiar cred că viața mea ar fi mult mai tristă fără tine!”, a mai spus Bendeac. Rămâne de văzut dacă ea va primi de la Cheloo LIKE-ul mult dorit și dacă va merge mai departe.

Magitot (Marius) Dragos, sau altfel numit de Delia „Agitot” Dragoș a venit, a făcut agitație și i-a cucerit în doar câteva secunde pe cei trei jurați. Cum anume a reușit să facă lucrul acesta, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Și tot atunci vor vedea și care este obiectul din recuzita lui Magitot la care au râvnit și Mihai Bendeac și Cheloo, pe care acesta din urmă îl va ruga să i-l trimită „la biserica din Breaza, la sfântul părinte.”

Popescu Ștefan va avea un moment pe cât de amuzant, pe atât de interesant. Instrumentele la care va cânta vor fi morcofonful, adică un morcov cu diverse orificii, folosit sub formă de flaut, și o sticlă de pălincă ale cărei tonalități se schimbau în funcție de nivelul lichidului din ea. Lăsând la o parte toate glumele făcute pe seama instrumentelor folosite, Delia va reuși să vadă și orele de exercițiu care stau în spatele acestui moment, afirmând că ceea ce a realizat Popescu Ștefan pe scenă este artă. Ce vor spune ceilalți doi jurați despre momentul lui și cum va sustrage Cheloo sticla de pălincă de pe masă, telespectatorii vor vedea în cea de-a treia ediție a emisiunii „iUmor”.

După ce a făcut florări în culise alături de prezentatorii Șerban Copoț și Vlad Grigorescu, Zlatan Bogdan și-a făcut apariția pe scenă în mare vervă. „Ești un golan neaoș” (...), „ești o piatră neșlefuită, o piatră ponce aproape a comediei”, i-a spus Mihai Bendeac remarcând potențialul său uriaș. Dacă și ceilalți doi jurați vor considera că merită să meargă mai departe, telespectatorii vor afla duminică seara, la Antena 1.

Și tot duminică telespectatorii îi vor vedea pe Paliu Ion și simpatica lui cățelușă, INNA, pe care vrea să o facă nici mai mult nici mai puțin decât vedetă internațională, o concurentă care se declară fan înrăit Fuego, dar și alte momente care fie îi vor scandaliza pe jurați, fie îi vor amuza teribil.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x