Antena Căutare

Canadianul Yan Markson îl face pe Cheloo să-i citească gândurile: ”Întrebarea se pune în mod cinstit, cum m-a făcut să spun 304?”

Canadianul Yan Markson, care a copilărit în Rusia la un circ și a deprins arta magiei încă de la 12 ani, a reușit să îi sperie pe jurații ”iUmor” cu reprezentația sa.

Canadianul Yan Markson, care a copilărit în Rusia la un circ și a deprins arta magiei încă de la 12 ani, a reușit să îi sperie pe jurații ”iUmor” cu reprezentația sa.

Născut în Republica Moldova, Yan a părăsit țara la vârsta de 4 ani și așa a ajuns să lucreze la un circ în Rusia. De la vârsta de 12 ani deja era familiarizat cu acrobațiile, fusese clown, dar cunoștea deja și arta iluzionismului. Pe scena ”iUmor” numărul său de magie îmbinat mai întâi cu umor, s-a transformat într-un joc ce i-a speriat pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac. Yan a reușit să îl facă pe Cheloo să ghicească numărul la care iluzionistul s-a gândit. ”Întrebarea se pune în mod cinstit, cum m-a făcut să spun 304?”, a spus Cheloo.

Iar când trucurile au devenit tot mai greu de înțeles, Yan și-a îndreptat atenția și asupra Deliei, căreia i-a ascuns între mâini un pachet de cărți, iar când artista a deschis palma, acestea fuseseră înlocuite de un cub de plastic. ”Atunci am simțit cel mai puternic șoc din acest sezon”, a spus Mihai Bendeac.

Canadianul Yan Markson, născut în Republica Moldova, cu o copilărie trăită într-un circ din Rusia, îi sperie pe jurații... Magicianul canadian Yan Markson îl citește gândurile lui Mihai Bendeac! ”Atunci am simțit cel mai puternic șoc din ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x