Antena Căutare

Care este în opinia lui Cheloo diferența dintre concurenții români și cei străini de la iUmor?

În al treilea sezon ”iUmor” sunt mult mai multe numere internaționale, din țări și culturi diferite. Ce crezi ca au în plus străinii la capitolul umor și prezență scenică, față de români?

În al treilea sezon ”iUmor” sunt mult mai multe numere internaționale, din țări și culturi diferite. Ce crezi ca au în plus străinii la capitolul umor și prezență scenică, față de români?

Se pare că străinii se iau mult mai în serios în momentul în care se prezintă la un spectacol de televiziune sau la un concurs. Nu vin la modul „hai să încerc și eu”. Numerele sunt foarte lucrate, e clar că le au de ceva timp, sunt testate… Pur și simplu dau dovadă de mai mult profesionalism, chiar dacă s-a întâmplat să vină și cu chestii lipsite de umor.

Dar românii, cu ce nu se lasă mai prejos?

Foarte simplu. O mică parte dintre concurenții români vin acolo cu gândul să câștige, să își ia banii. Și pentru asta lucrează acasă. În general cei care fac stand up sunt cei care sunt bine puși la punct. Mai au în plus faptul că vin din cultura noastră și îi înțelegem la toate capitolele. Le înțelegem starea, sursa glumelor lor, sursa nemulțumirilor care generează numerele de stand up. Restul sunt împărțiți în „nebuni” și oameni care se uită la televizor și își imaginează tradiționalul „pot și eu”. Dacă ceva pare simplu la prima vedere, toată lumea crede că este la îndemână. Și e valabil pentru orice, inclusiv pentru muzică. Moment în care, noi ca jurați, tragem cu curaj aer în piept și încercăm să fim cât de cât onorabili în exprimare și în comportament. Și este clar că nu ne iese întotdeauna.

Cheloo își păstrează și în acest sezon al emisiunii „iUmor„marca înregistrată: tricourile cu mesaje create de el... VIDEO: Doar bărbaţii cu IUBITE mai înalte vor înţelege clipul ăsta! iUmor să treci peste detaliul ăsta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! Duminica, 25.02.2024, 23:50
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Juriul iUmor a amuțit în fața unui număr spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo, în picioare la jurizare

Juriul iUmor a amuțit în fața unui număr spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo, în picioare la jurizare

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și în cel de-al treilea episod al noului sezon,  în fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Joi, 29.02.2024, 11:57
George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up din țară!”

George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up din țară!”

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Miercuri, 28.02.2024, 10:19
Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 27.02.2024, 10:11
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

Alex Furman este pentru a treia oară pe scena iUmor. Deși nu este mândru de ultima apariție pe scena emisiunii, Alex a învățat din greșelile trecutului, iar acum vine cu forțe proaspete.

Duminica, 25.02.2024, 23:39
Ultimele știri
x