Cristi Priză, finalist „iUmor”, conectat la dezamăgirile vieții după ce a cunoscut celebritatea! „Prietena m-a înșelat cu altul după cinci ani de relație! Cu altul, nu cu cel cu care mă obișnuise!”

Cristi Priză, finalist al celui de-al treilea sezon „iUmor”, a rămas în memoria fanilor emisiunii cu mărturisirea sa sinceră despre viața personală. Desigur într-un număr de stand-up comedy!

Cristi Priză, finalist al celui de-al treilea sezon „iUmor”, a rămas în memoria fanilor emisiunii cu mărturisirea sa sinceră despre viața personală. Desigur într-un număr de stand-up comedy!

Se întâmpla în 2017, atunci când Priză a fost la un pas de a câștiga marele premiu! Na avut însă noroc nici la bani, nici în viața personală, dacă e să ne luăm după dezvăluirile sale.

Concurentul a început numărul cu o mărturisire sinceră despre „celebritatea” sa, apărută după participrea la „iUmor”. „Prietena m-a înșelat cu altul după cinci ani de relație! Cu altul, nu cu cel cu care mă obișnuise!”

<

p>

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ultimele știri