Căutare Live

Dac sau roman? Ce crezi că-și doreau să fie Delia, Cheloo sau Bendeac

După momentul roast-ului istoric al lui Traian și Decebal, jurații au aflat un secret prin care își pot da seama dacă sunt daci sau romani.

Dac sau roman? Ce crezi că-și doreau să fie Delia, Cheloo sau Bendeac

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Personaje istorice precum Traian și Decebal, Ecaterina Teodoroiu, Elena Ceaușescu, Vlad Țepeș, Mihai Eminescu și I.L. Caragiale au urcat pe scena iUmor pentru roast-uri așa cum nu s-au mai văzut.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena

După momentul lui Traian și Decebal, jurații iUmor au aflat de la echipa de producție că există un truc pentru a-ți da seama dacă ești dac sau roman. Totul depinde de forma urechilor. Cei care au urechile lipite sunt daci, iar ceilalți sunt romani.

Jurații iUmor și prezentatorii au început un nou joc, uitându-se la urechi și încercând să își dea seama care sunt strămoșii lor de fapt.

Atsfel, s-a aflat că Mihai Bendeac e dac, Cheloo e roman, Șerban este dac, Dan e roman, iar Delia are origini dacice.

Cu toate acestea, fără să mai țină cont de forma urechilor, ci mai degrabă de comportamentul colegilor săi din juriu, Delia a decis altfel.

"Pentru că Mihai este mai deschis și e un pic mai aspirațional, aș spune că e roman. Pentru că colegul din stânga, Cheloo, e un pic mai tradiționalist , e dac". Delia este hispter-dac, în viziunea ei.

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Traian și Decebal urcă pe scena iUmor și povestesc cum au pus bazele neamului româ... iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Vlad Țepeș urcă pe scena iUmor pentru un roast plin de țepe...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x