Delia, jurata „iUmor”, nerăbdătoare să aleagă cei mai buni concurenți din cel de-al cincilea sezon! Fotografie inedită cu Bendeac și Cheloo!

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine cu cel de-al cincilea sezon duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine cu cel de-al cincilea sezon duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cu această ocazie, Delia, jurata „iUmor”, a postat pe pagina ei de socializare o fotografie inedită cu Bendeac și Cheloo, colegii ei de la pupitrul jurizării. Într-un colaj animat, cei trei jurați sunt surprinși la pupitru întruchipând „tipuri de elevi la școală”.

Delia, jurata „iUmor”, nerăbdătoare să aleagă cei mai buni concurenți din cel de-al cincilea sezon! Fotografie inedită cu Bendeac și Cheloo!

Cum era și de așteptat, replicile sunt geniale, iar creativitatea Deliei nu mai poate fi pusă de nimeni la îndoială!

„Mi-s dragi de mor..toți!”, „Abia aștept!” sunt numai câteva comentarii din partea fanilor nerăbdători.

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați, Delia, Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Ultimele știri