Antena Căutare

Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat spectaculos, în care am trecut de la agonie la extaz și de la uimire la lacrimi de râs! După numeroase ediții spectaculoase, X a fost desemnat câștigător al sezonului 8 iUmor!

Sâmbătă seară, la marea finală din sezonul 8 iUmor, publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS.

EDUARD (EDI) VACARIU A CÂȘTIGAT SEZONUL 8 IUMOR

Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat special, în care concurenții au încercat din răsputeri să facă un număr cât mai special, pentru a ajunge mai aproape de marele premiu!

CITEȘTE ȘI: Eduard Vacariu, stand up comedy pe gustul lui Cheloo! „Am rămas cu așteptările umflate și a trebuit să mi le dezumflu singur”

TImp de 20 de minute, publicul a avut ocazia de-a vota concurentul preferat. După ce ne-am amuzat copios cu senzaționalul număr al invitatului special, George Tănase, fanii au putut afla cine este marele câștigător al sezonului 8 al emisiunii iUmor!

Publicul a decis și iată că Eduard Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor!

George Tănase, show de senzație la iUmor! „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"... Finala sezonului 8 iUmor, spectacol la superlativ! Ce momente au impresionat juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x