iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

"Ești fata pe care a ajuns la inima mea". State Ioana, concurenta de la iUmor care l-a cucerit pe Bendeac, de nerecunoscut! Cum arăta, la 110 kilograme. Le-a dat peste nas răutăcioșilor: "Mă gândesc serios să mă mai îngraș încă vreo 10 kg"

 

E tânără, frumușică foc și cu un simț al umorului rafinat. Deși a mărturisit că nu a mai făcut niciodată stand-up, până acum, tânăra a intrat pe scenă încrezătoare în sine și a reușit să-i impresioneze pe jurați.

Iar pentru cei care încearcă să o înțepe, aruncând vorbe fără rost, legate de kilogramele sale, concurenta le-a dat replica, pe Facebook

"Am știut ce reacții vor veni după apariția la TV. Le-am anticipat, ba chiar le-am așteptat. Mi-am spus glumele pe care le-am scris anterior pe Facebook, că nu toată lumea care se uită la TV stă neapărat și pe Facebook, iar eu m-am hotărât de pe o zi pe alta să particip. Pe unele le știați? Am știut asta. Am avut trac? Am avut! Nu am dicție? Nu prea am! Nu trăiesc din stand-up, nu am mai făcut și nu sunt om de scenă. Pentru finală fac altele și nu le mai pun aici, să nu mai fie discuții și să nu mai ajungă pe la alții, fără sursă. 

Reacțiile la care fac referire sunt legate de faptul că State Ioana e mai grasă decât pe Facebook. Da! Am știut ce va aduce apariția mea acolo, dezamăgire, poate vă așteptați la o bombă sexi... Dezamăgită am fost și eu, să știți, că m-am îngrășat în ultimele luni și mi-a venit greu să accept că nu mai am forma la care ajunsesem odată, cu eforturi și multă determinare. Nu prea mi-a mai ars de poze noi, pe unele le-am filtrat, că așa e pe Facebook, ba chiar am admis și m-am autoironizat în diverse statusuri că îmi editez pozele. M-am păcălit, aia e... un fel de propria-mi capcană, dar am dus-o până la capăt. Asta sunt eu!!! Trebuia să mă ascund?

În pozele de mai jos aveam 110 kg, peste două luni pot să am din nou 60. N-o dau în drame cu ce am suferit eu și că m-a durut sufletul să fi fost așa, sau despre cât am muncit să îmi schimb viața. Îmi asum criticile, dar nu empatizez cu înverșunarea legată de asta. Mă gândesc serios să mă mai îngraș încă vreo 10 kg. și să mă înscriu și la un concurs de miss. Ar fi o dovadă în plus de umor, nu? Cât despre cei ce au capacitatea de a înțelege mai mult ce văd, nu și ce aud... Ei nu reprezintă o voce care să conteze pentru mine. “Aud” răutățile lor ca pe niște voci de la un balcon al unui bloc cu bulină roșie. 

Acum, că am lămurit și v-am prezentat sincer că știu unde am greșit și cum m-am rătăcit, vă mulțumesc enorm pentru sprijin. Să ne vedem sănătoși, mai slabi, iar cei care au râs de mine, mai frumoși la suflet!", a scris concurenta pe Facebook.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe