Antena Căutare

Felicia Sîrbu, lacrimi de tristețe după jurizarea lui Bendeac. Ce gest a făcut juratul când a aflat de reacția jurnalistei

Felicia Sîrbu a ales să interpreteze un fragment dintr-o piesă de teatru pe scena iUmor, dar prestația ei nu a fost pe placul lui Mihai Bendeac. După ce acesta a întrebat-o cu ce se ocupă, a rugat-o să nu se apuce niciodată de actorie.

Felicia Sîrbu, concurentă iUmor

Numărul a fost extrem de lung, dar și monumental de prost. A fost extrem de prost, din toate punctele de vedere, atunci când vorbim de el ca număr de, să-i spunem, actorie.

(...) Nu cred că este pentru tine treaba asta. Sunt foarte multe momente pe care le-ai lungit extrem de tare, ai tras foarte mult de ele. Nu a fost ok din niciun punct de vedere. Este părerea mea sinceră”, i-a transmis juratul iUmor.

Criticile aduse de Mihai au adus lacrimile pe obrajii jurnalistei. Imediat ce a aflat acest lucru, el a simțit nevoia să-și ceară scuze. ”Mi-e jenă mie să mă uit în oglindă pentru felul în care am reacționat”, i-a spus el.

Vezi întregul moment al Feliciei Sîrbu și reacția lui Mihai Bendeac:

Emisiunea ”iUmor” poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20.00 pe Antena 1 și Antena Play!

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe britanicul Bendini. Ce a răspuns când jurații l-au întrebat ce este ”lavălier”... Cea de-a patra ediție iUmor a fost lider de audiență...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x