Antena Căutare

Felicia Sîrbu, lacrimi de tristețe după jurizarea lui Bendeac. Ce gest a făcut juratul când a aflat de reacția jurnalistei

Felicia Sîrbu a ales să interpreteze un fragment dintr-o piesă de teatru pe scena iUmor, dar prestația ei nu a fost pe placul lui Mihai Bendeac. După ce acesta a întrebat-o cu ce se ocupă, a rugat-o să nu se apuce niciodată de actorie.

Felicia Sîrbu, jurnalistă, pe scena iUmor
Felicia Sîrbu, concurentă iUmor

Numărul a fost extrem de lung, dar și monumental de prost. A fost extrem de prost, din toate punctele de vedere, atunci când vorbim de el ca număr de, să-i spunem, actorie.

(...) Nu cred că este pentru tine treaba asta. Sunt foarte multe momente pe care le-ai lungit extrem de tare, ai tras foarte mult de ele. Nu a fost ok din niciun punct de vedere. Este părerea mea sinceră”, i-a transmis juratul iUmor.

Criticile aduse de Mihai au adus lacrimile pe obrajii jurnalistei. Imediat ce a aflat acest lucru, el a simțit nevoia să-și ceară scuze. ”Mi-e jenă mie să mă uit în oglindă pentru felul în care am reacționat”, i-a spus el.

Vezi întregul moment al Feliciei Sîrbu și reacția lui Mihai Bendeac:

Emisiunea ”iUmor” poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20.00 pe Antena 1 și Antena Play!

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe britanicul Bendini. Ce a răspuns când jurații l-au întrebat ce este ”lavălier”... Cea de-a patra ediție iUmor a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x