iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

Femeia care l-a fermecat pe Bendeac! Viorica Păunescu are suflet de artistă: "Dragostea nu are vârstă!"

 

Viorica Păunescu, devenită cunoscută după ce a participat la "iUmor" a fost invitată la Răi da buni! Fosta concurentă a show-ului a făcut mărturisiri amuzante despre dragoste și nu numai.

Viorica a povestit că a lucrat într-o uzină, dar sufletul ei e unul de artistă. Scrie poezii, dansează, iubește și nu numai!

Viorica vrea să-și publice o carte de poezii, mai ales că și-a adunat toate poeziile. În tinerețe, Viorica a participat la „Floarea din grădină”, „X Factor” și alte show-uri de talente. 

Fosta concurentă de la „iUmor”, Viorica Păunescu, a cochetat cu stripteasului, iar toți foștii ei clienți au murit. Dar să vă reamintim scena în care Viorica l-a pupat apăsat pe Bendeac!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe