Antena Căutare

Iluzionistul Yan Markson a cucerit-o pe Delia: „Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să cred din nou în magie!”

Născut în Republica Moldova, Yan a părăsit țara la vârsta de 4 ani și așa a ajuns să lucreze la un circ în Rusia. De la vârsta de 12 ani deja era familiarizat cu acrobațiile, fusese clown, dar cunoștea deja și arta iluzionismului.

I-a luat la rând pe jurați și a băgat frica în ei, după ce a ghicit cartea aleasă de Bendeac, iar pe Cheloo l-a făcut să rostească exact numărul de trei cifre pe care Yan i l-a transmis telepatic.

Iar când trucurile au devenit tot mai greu de înțeles, Yan și-a îndreptat atenția și asupra Deliei, căreia i-a ascuns între mâini un pachet de cărți, iar când artista a deschis palma, acestea fuseseră înlocuite de un cub de plastic. ”Te face cu capul, face asta de ani de zile!”, e tot ce a mai putut spune jurata, după ce a precizat că nu a simțit că textura a ceea ce ținea între palme s-a schimbat.

„Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să cred din nou în magie!”, e tot ceea ce a mai putut adăuga Delia.

Magicianul canadian Yan Markson îl citește gândurile lui Mihai Bendeac! ”Atunci am simțit cel mai puternic șoc din ace... Bendeac, îndrăgostit lulea de o concurentă de la „iUmor”: „Am căutat-o și pe Facebook, corespunde!”/ Delia: „Niciodată n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x