Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Începe iUmor, sezonul 8. Mihai Bendeac a dat cărțile pe față! E de înțeles de ce îl iubesc femeile cu atâta pasiune

Cu doar câteva ore până la premiera sezonului 8 iumor, juratul Mihai Bendeac a dat cărțile pe față! Iată de ce îl iubesc toate femeile!

„Această postare este pentru bărbați și doar pentru bărbați! Țineți minte ce vă spune fratele vostru, ce urmează este o axiomă”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac este și va rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci. Actorul a avut ocazia să iubească femei superbe și nu mai este un secret pentru nimeni că toate l-au iubit.

Am aflat și micul secret al juratului iUmor. Domnilor, e cazul să fiți ochi și urechi, mare atenția la prima regulă.

„Cantitatea de putere pe care o femeie o are în relație cu tine este direct proporțională cu cantitatea de energie pe care tu ai alocat-o pentru a avea acea femeie”, a explicat Bendeac.

Sezonul opt iUmor va avea premiera în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Cu numere uluitoare, concurenţi din toate colţurile lumii, invitaţi speciali şi momente inedite de roast, magie, mimă ori improvizaţie. Toate, atent pregătite şi la fel de atent, jurizate. În joc e un singur premiu, pentru un singur câştigător: cecul în valoare de 20.000 de euro.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei şapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă (sezonul al VI-lea) și Mukinka (sezonul al VII-lea).

Video