Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Ce moment amuzant a pregătit Gigel Frone în semifinala show-ului. La ce gest a apelat Cheloo

Gigel Frone a ajuns în semifinala sezonului 11 din iUmor, însă de data aceasta a venit cu un moment care i-a amuzat pe jurați, în mod special pe Delia și Mihai Bendeac, care nu și-au mai putut stăpâni hohotele de râs.

gigel-frone-cântăla-chitară-iumor Galerie
Gigel Frone a ajuns în semifinala sezonului 11 din iUmor, însă de data aceasta a venit cu un moment care i-a amuzat pe jurați | Antena 1

Gigel Frone a devenit un adevărat personaj după ce a participat la nenumărate emisiuni TV, printre care și iUmor. Concurentul a cântat la chitară în audiții, iar Delia i-a completat numărul cu un dans senzațional, lucru care l-a adus mai departe în semifinală.

Faptul că bărbatul a ajuns atât de departe în cadrul competiție l-a surprins pe Mihai Bendeac: „A ajuns în semifinală? Pe bune? Votat de către popor? Gigel Frone, la asta nu mă așteptam. (...) Mă aștept să facă ceva neașteptat”.

Jurații au fost surprinși de carisma lui și replicile savuroase pe care le-a scos fără ezitare pe gură în audiții, iar acum concurentul este așteptat cu nerăbdare de către Delia și colegul său de la masa juriului, Mihai Bendeac.

Gigel Frone, apariția care l-a făcut pe Cheloo să se ridice de pe scaun în semifinala iUmor sezonul 11

Încă de la apariția sa pe scenă, Cheloo a apelat la un gest neașteptat. Juratul iUmor s-a ridicat de la masa juriului și a părăsit platoul, lucru care l-a luat prin surprindere pe Gigel Frone.

Concurentul și-a început momentul cu câteva melodii la chitară, care i-a amuzat copios pe cei doi jurați rămași în platou. Delia și Mihai Bendeac. Cei doi nu s-au putut abține și au savurat din plin numărul spectaculos și memorabil al lui Gigel Frone.

Citește și: iUmor, 25 septembrie 2021. Gigel Frone a venit pe scenă cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia

Artista s-a distrat de minune și a dansat tot momentul, dar a avut o preferință la final. Aceasta l-a pus pe Gigel Frone să cânte în limba indiană, iar concurentul iUmor i-a dovedit de ce este în stare.

Ce au spus jurații despre momentul lui Gigel Frone

La finalul momentului, Mihai Bendeac l-a întrebat pe concurent ce a făcut în ultima perioadă, iar acesta i-a oferit un răspun clar și direct.

Înainte de a primi verdictul juraților, Gigel Frone le-a povestit acestora despre planurile sale de viitor și că se pregătește să realizeze un film.

Deși s-a descurcat de minune pe scena iUmor, Delia i-a mărturisit că ar putea veni cu o melodie amuzantă în această semifinală. Totodată, Gigel Frone a ascultat sfatul artistei și i-a oferit o dedicație specială.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu momentul său de stand-up: „E cu putință să câștigi”

Concurenul a reușit să plece acasă cu 2x LIKE și un DISLIKE din partea lui cheloo.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 19 decembrie 2021. Abel Megyes a impresionat cu momentul său indeit de mentalism. Ce a făcut concurentul pe scenă... iUmor, 19 decembrie 2021. Robert Pavicsits, numărul de stand-up comedy care a generat aplauze în public: „Excelent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x