Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Mihai Lucacs a avut o intrare spectaculoasă pe scenă, însă momentul nu a fost pe măsură

Mihai Lucacs a avut o intrare spectaculoasă pe scena semifinalei iUmor, însă momentul de stand up oferit nu i-a încântat pe jurați.

Mihai Lucacs, îmbrăcat la costum pe scena iUmor Galerie
Mihai Lucacs a venit în Semifinala iUmor glume despre restricțiile din pandemie, despre Bill Gates și despre cum românii spun că lucrurile rele se pot întâmpla numai în țara aceasta

Mihai Lucacs are 36 de ani și este din Brașov, dar îi place să spună din București. Tânărul a obținut două like-uri în audiții și a venit în semifinal hotărât să obțină 3 like-uri.

Tânărul a venit cu glume despre restricțiile din pandemie, despre Bill Gates și despre cum românii spun că lucrurile rele se pot întâmpla numai în țara aceasta. Totuși, glumele nu i-au amuzat pe jurați și în platoul emisiunii nu a fost o atmosferă firească pentru un spectacol de stand up, ci una tăcută.

Mihai Lucacs a avut un început promițător în semifinala iUmor. Pe scenă a fost plasat un cub, iar Mihai Lucacs a sărit pe el și s-a dat peste cap, spre încântarea celor trei jurați.

Intrarea spectaculoasă a lui Mihai Lucacs pe scena iUmor

„Pentru asta era cubul! Extraordinar! Așa da intrare!”, a exclamat juratul Mihai Bendeac.

Totuși, glumele nu au fost pe măsura schemei de la intrare.

Citește și: Povestea Jasminei Negrea. Cine este tânăra pe care Mihai Bendeac a sărutat-o în ediția 11 iUmor

„Deși am intrat așa eu fac tot stand up. Mă bucur că putem să mergem mai departe cu emisiunea, mi-era frică, pentru că trăim vremuri grele cu multe restricții. În primul rând anul ăsta trebuie să te speli pe mâini pe bune, nu mai merge faza aia când ieșeai de la baie și dădeai drumul la robinet ca să audă ăia de afară cum curge apa. Trebuie să te prefaci că masca pe care o porți e de azi”, a vorbit Lucacs despre restricțiile din pandemie.

Tânărul a vorbit și despre cum există români care sunt convinși că în alte țări nu se întâmplă lucrurile rele care se întâmplă la noi în țară.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11. "Sora 13" este fan Delia și a obținut un vot de încurajare de la ea. Ce întrebare a primit de la Cheloo

„Multă lume folosește textul ăsta suntem singura țară. Îl știți pe ăla care spune asta dar n-a ieșit în viața lui din Brăila”.

De asemenea, concurentul a vorbit și despre tendința unor români de a învinui pe cineva: Până acum dădeau vin ape Soros, acum de vină e Bill Gates”.

Gluma lui Mihai Lucacs care l-a enervat pe Mihai Bendeac

Spre finalul momentului Lucacs a făcut o glumă despre public, care l-a supărat pe Mihai Bendeac.

„Nu știu cât înțelegeți glumele astea că sunt pentru oamenii de rând. Ăștia mai din spate, mai săraci merg cu autobuzul, ar putea să înțeleagă ce vreau să spun”.

Mihai Bendeac l-a criticat pe Lucacs pentru gluma acesta, spunându-i că niciodată nu ar trebui să plasese publicul pe o scară inferioară.

Mihai Lucacs nu a obținut niciun like pentru momentul din semifinală.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar în această seară, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decide cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Semifinaliștii sunt Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucacs, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Juratul Bendeac, deranjat de mesajele private primite de la Cristina Șchiopu: „Mihai, să dăm din... iUmor 2020, Semifinala. Ela Voineag i-a făcut să râdă pe jurați cu glumele despre viața de femeie singură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x