Antena Căutare

Florin Gheorghe a venit în finală cu pata pusă: "Serios acum, și gay şi ţigan în acelaşi timp e prea mult hate"

Florin Gheorghe este unul cei 11 concurenţi votați de public și trimiși în marea finală, care luptă pentru premiul de 20.000 de euro. Pășește încrezător pe scenă, doar n-a ajuns până aici degeaba! E clar că are talent și, mai ales, are umor! 

Florin Gheorghe este unul cei 11 concurenţi votați de public și trimiși în marea finală, care luptă pentru premiul de 20.000 de euro. Pășește încrezător pe scenă, doar n-a ajuns până aici degeaba! E clar că are talent și, mai ales, are umor!

Unde mai pui că e are pata pusă! Cum pe ce? Pe glume! "Serios acum, și gay şi ţigan în acelaşi timp e prea mult hate".

Alooo, nu facem discriminări, da?! Una peste alta, decizia de a-l trimite mai departe e doar în mâinile celor trei jurați. Doar trei de Thumbs Up îl duc în cursa pentru trofeul iUmor, sezon 6!

Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Sexy Magdalena Chihaia, destăinuiri în faţa judecătorului! Cheloo se uită ciudat: "Aoleeeu"... E în scaun cu rotile, dar are umor cu carul! Vasi Borcan vrea să ajungă la Cotroceni după ce câștigă finala iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x