Antena Căutare

Florin Serghei e scurt la... glume: Ieri am fost mușcat de un câine și azi am fost mușcat de același câine. E rău să ai remușcări...

După ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, 11 au ajuns în finală, aleși de public. Florin Serghei s-a numărat printre cei plăcuți de telespectatori.

După ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, 11 au ajuns în finală, aleși de public. Florin Serghei s-a numărat printre cei plăcuți de telespectatori.

Acum, finala sezonului 6 iUmor se întrece în momente care mai de care mai spectaculoase. Florin Serghei s-a întors pe scena iUmor cu un număr demn de finală. A decis să fie...scurt. În glume, ce credeați? În plus, și-a făcut deja planuri cu premiul de 20.000 de euro: cumpăra inel scump și o cere în căsătorie pe Anisia Gafton. Cheloo reacționează: "Termină, nu vreau cerere de căsătorie aici, vreți să vomit?".

Dar haideți să vedem câte glume pe minut poate scoate Florin Serghei! Începe așa: „Ieri am fost mușcat de un câine și azi am fost mușcat de același câine. E rău să ai remușcări...”, este doar una dintre glumele concurentului care a ajuns în finală.

Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Trupa Mici, băieții cu acșient moldovinesc: "Generația asta e tare depravată, nu mai are nici mamă, nu mai are nici... Drepți, culcat? Varză s-a îndrăgostit în timpul Armatei: "Dura două luni să o iei de mână. În seara aia am pupat-o....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x