Antena Căutare

Sexy Magdalena Chihaia, destăinuiri în faţa judecătorului! Cheloo se uită ciudat: "Aoleeeu"

Au râs, au râs! Jurații au râs, toți trei, Bendeac, Delia, chiar și Cheloo, semn că Magdalena Chihăilă și-a făcut treaba ca la carte. A venit în finala iUmor cu un număr îndrăzneț și cu un decolteu la fel de... îndrăznet. 

Au râs, au râs! Jurații au râs, toți trei, Bendeac, Delia, chiar și Cheloo, semn că Magdalena Chihăilă și-a făcut treaba ca la carte. A venit în finala iUmor cu un număr îndrăzneț și cu un decolteu la fel de... îndrăzneț.

La masa de judecată, a povestit fără ocolișuri cum mintea i-a pus la cale un plan de răzbunare după ce soțul a înșelat-o... ca la balamuc. Balamuc unde a ajuns și cea mai bună prietenă a sa.

Băăi, a râs Cheloo tare! S-au amuzat și Bendeac și Delia! Votul, ce zice votul??

Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Uite unde era Ion Creangă, varianta 2019. Florin Siriac, amintiri din copilărie: "Pe vremea mea ne hrăneam cu aștep... Florin Gheorghe a venit în finală cu pata pusă: "Serios acum, și gay şi ţigan în acelaşi timp e prea mult hate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x