Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. La ce categorie au câștigat Fuego și Irina Loghin: „E o relație pe care am ascuns-o”

În ediția specială de gală iUmor, de duminică, 11 decembrie, Irina Loghin și Fuego au fost aduși pe scenă în interpretarea Paulei Chirilă și a lui Ionuț Rusu, care au prezentat o parodie memorabilă. Interpreții deja legendari au primit și un premiu pe măsură, adjudecat de către cei doi actori, care au intrat cu brio în pielea personajelor.

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. La ce categorie au câștigat Fuego și Irina Loghin: „E o relație pe care am ascuns-o” Galerie
Ionuț Rusu și Paula Chirilă s-au transformat în Fuego și Irina Loghin, în gala specială iUmor | Antena 1/iUmor

Concursul iUmor s-a încheiat, marele câștigător a fost adjudecat, însă divertismentul continuă la cote maxime! Ediția specială iUmor de duminică, 11 decembrie 2022, a avut drept temă „Gala Premiilor Muzicale” românești, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au primit cele mai acide roast-uri.

Distracția a atins valori înalte după ce mai multe vedete ale Antenei 1, printre care și câțiva concurenți de la „Te cunosc de undeva”, s-au transpus în pielea personajelor și au pus în scenă momente hilare de imitație și parodie.

Jurații au primit noi provocări, fiind nevoiți să ghicească la ce categorie se încadrează premiul, dar și cine ar putea fi „fericiții” nominalizați. Ajutați de Loredana, juratul surpriză al acestei ediții, Delia, Costel și Cheloo au trăit o experiență unică, fără să scape nici ei, așa cum era de așteptat, de clasicele porții de roast, deja tradiționale pentru formatul emisiunii de umor.

Irina Loghin și Fuego, în interpretarea Paulei Chirilă și a lui Ionuț Rusu, în Gala Premiilor Muzicale iUmor

Categoria „cea mai sinceră prietenie între artiști” a fost interpretată de către jurați drept o ironie, astfel că au propus o serie de vedete care au avut conflicte, de-a lungul timpului. Nominalizările au fost, de fapt, Irina Login și Fuego, Horia Brenciu și Marius Moga, Dan Bittman și Cristi Minculescu.

Au câștigat Irina Loghin și Fuego, interpretați de Ionuț Rusu și Paula Chirilă, care au glumit pe seama piesei „Împodobește, mamă, bradul”. „Mereu împodobim alții, am acasă 63 de brazi”, a zis „Fuego”. „Să mai împodobească și cu altcineva”, a replicat Paula Chirilă.

Cei doi au pregătit un roast pentru mai multe vedete autohtone, integrat în numărul lor de interpretare a personajelor.

„Apreciem acest premiu, dovada prieteniei inegalabile dintre mine și această doamna a muzicii, populară cândva. Este ca o mamă pentru mine”, a spus „Fuego”, iar interpretarea lui Ionuț Rusu a stârnit amuzamentul în sală.

„Într-adevăr, între noi este o relație specială, pe care am ascuns-o”, a continuat Paula Chirilă. „L-am văzut pe Șerban Copoț, mai bine rămânea la muzică. Știu că orice emisiune are nevoie de un prezentator, să mă ierți, Fuego, știu că îți place de el, dar parcă e cascador în fimele porno”, a mai zis ea.

Invitații au ironizat și cele două personaje pe care le-au pus în scenă și relația dintre aceștia. Nici jurații nu au scăpat: „Lori, tu ești pentru muzică ce e Cheloo pentru poliție. (..) Ești mama lor! Cum e Costel pentru copiii lui. (..) Ai grijă că Delia profită de faptul că seamănă cu tine.

Amuzanți și spontani, Ionuț Rușu și Paula Chirilă au purtat apoi un dialog și cu juriul. „De ce ai ales, Fuego, numele ăsta?”, a întrebat Loredana. „Mă reprezintă cu totul. Aveam într-o zi arsuri la stomac și am zis: măi, ce foc arde în mine”, a răspuns Ionuț Rusu.

„Foarte buni”, a catalogat Delia numărul. „Fie ca lumina sfântă a lumânărilor să vă ghideze spiritul”, a glumit Cheloo.

iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Radu Pietreanu a făcut „analiză” pe textele lui Cheloo. A ieșit „isterie” în ... iUmor sezonul 13, Gala Premiilor Muzicale. Ce vedetă a câștigat la categoria „Cel mai bogat soț”. Eliza Natanticu a făcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x