Antena Căutare

Mihai Bendeac, fascinat de un concurent venit tocmai din Japonia “Am fost foarte fericit de multe ori la iUmor atunci când m-am simțit copil”

În cel mai nou episod iUmor jurații vor avea parte de trucuri din arta japoneză care îi vor fascina și vor trezi în ei emoții puternice. Senmaru este concurentul care a venit tocmai din Japonia pentru a-i încânta pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cu acest tip de artă care dăinuiește în Japonia de peste 400 de ani.

Mihai Bendeac a fost impresionat de momentul pregătit de Senmaru, ba chiar a apreciat nivelul de concentrare pe care l-a avut pe tot parcursul numărului. “Am fost foarte fericit de multe ori la iUmor atunci când m-am simțit copil. Astea cred că sunt cele mai frumoase amintiri pe care le am de aici. Și de câte ori mi se întâmplă asta, îmi dau seama cât de incapabil sunt că nu reușesc să păstrez această stare și în momentul în care plec de aici. Vreau să vă mulțumesc că am fost părtaș pe viu la acest moment”, i-a mărturisit juratul concurentului din Japonia.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

”Bătrâneii” din trupa Ha-Rap au convins publicul în ediția a șaptea ”iUmor” și merg în finală... Cosmin Seleși, pregătit să îi ia la roast pe jurații iUmor: “Dragii mei, ma bucur că sunt aici, am foarte mari emoții!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x