Antena Căutare

Mihai Bendeac, juratul ”iUmor”, cu păr și cu mai puțini ani în buletin? Ți-l imaginezi în adolescență?

Păr, gropiţe în obraji şi "iUmor" cât cuprinde, chiar din anii adolescenței! Juratul Mihai Bendeac avea cu siguranță mult succes în rândul Evelor de liceu, mai ales că nu avea trac în faţa lor, le făcea să râdă ți era extrem de sociabil.

Păr, gropiţe în obraji şi "iUmor" cât cuprinde, chiar din anii adolescenței! Juratul Mihai Bendeac avea cu siguranță mult succes în rândul Evelor de liceu, mai ales că nu avea trac în faţa lor, le făcea să râdă ți era extrem de sociabil.

În plus. aceste ultime trăsături îl caracterizează şi astăzi pe actorul care ne aduce zâmbete şi aprecieri. La 34 de ani, Mihai Bendeac a devenit o vedetă în România, talewntul fiind cel care îl recomandă. Şi nu cochetează doar cu actoria.

Mihai Bendeac este şi scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, poet, și compozitor româ,n jucând rolul principal în filmele "Milionari de Weekend" și "Supraviețuitorul". A scris toate cele 6 sezoane "În Puii Mei" pe care le-a și interpretat şi face parte din juriul emisiunii IUmor.

Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor. Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00.

"Ce are ea şi nu avem noi": BUTONUL de LIKE şi altruismul ! Jurata Delia reușește să salveze un concurent la i... Adio, fripturi și mici, va mânca praz cu urzici! Alimentaţia le dă bătăi de cap juraților iUmor. Cheloo, despre decizia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x