Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mihai Bendeac nu mai are liniște! Prin ce „chinuri” trece de când a acceptat provocarea Deliei

Mihai Bendeac nu mai are deloc liniște de când a avut curajul să accepte provocarea Deliei! Fanii emisiunii „iUmor” au descoperit prin ce „chinuri” trece acesta, atunci când camerele de filmat nu sunt pornite!

Delia și Mihai Bendeac se distrează la filmările pentru emisiunea „iUmor”

În ultima perioadă, Delia este foarte activă pe conturile sale de Instagram și de Tik Tok, acolo unde zi de zi arată fanilor imagini din culisele emisiunilor la care este jurată, adică „iUmor” și „X Factor”, de la Antena 1.

Ce îi face Delia lui Mihai Bendeac, pe Tik Tok

Un detaliu observat de fanii acesteia este că inclusiv Mihai Bendeac, colegul său de platou, și-a făcut un cont de Tik Tok.

Pentru cei care nu știu, actorul are oroare de astfel de aplicații și a încercat în ultimii ani să stea departe de aceste „tentații”, dar iată că rugămințile Deliei l-au convins să își facă și el cont de Instagram și de Tik Tok!

citește și: Delia și Mihai Bendeac, twerk de milioane pe Tik Tok! Cum s-au filmat cei doi

Doar că, fără să își dea seama, ceea ce inițial părea o simplă joacă nevinovată și extrem de amuzantă din culisele emisiunii „iUmor” s-a transformat instant într-un adevărat „chin” pentru Mihai Bendeac! Delia îl urmărește la tot pasul și îl filmează, testându-i din plin răbdarea.

Într-unul dintre cele mai recent filmulețe o putem vedea pe Delia cum fredonează melodia de început a emisiunii „iUmor”, spre surpriza lui Mihai Bendeac, care încearca să se odihnească pe o canapea din culise!

@delia

##iumor ihi hiii a ha haaaa

♬ original sound - delia

Imaginile de pe Tik Tok au făcut deliciul fanilor, care au descoperit ce se întâmplă în culisele emisiunii „iUmor” de la Antena 1, atunci când camerele sunt oprite!

Când începe emisiunea iUmor de la Antena 1

Din această toamnă, fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric!

citește și: Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Sezonul 9 „iUmor” va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Video