Antena Căutare

Momentul care va face istorie! Doina Teodoru i-a luat la mișto pe juraţi! "Cheloo, îmi aminteşti de tata. Aşa se uită şi el când e constipat!"

Doina Teodoru, timidă competiției, i-a luat la mişto pe juraţi, fără să stea prea mult pe gânduri. Nici celelalte vedete ale Antenei 1 nu au rămas "nepedepsite".

Doina Teodoru, timidă competiției, i-a luat la mişto pe juraţi, fără să stea prea mult pe gânduri. Nici celelalte vedete ale Antenei 1 nu au rămas "nepedepsite".

Cu o faţă aparent naivă şi angelică, Doina Teodoru şochează prin curajul şi nonşalanţa cu care îi ia peste picior, în glumă desigur, pe cei trei membri ai juriului.

A început stângaci, că doar aşa e rolul, şi s-a dezlănţuit... din vorbe. Una caldă, una rece şi tot aşa, până când a reuşit să "stoarcă" lacrimi de bucurie. Şi a început cu familia "Te cunosc de undeva. Cosmin Selesi nu a scăpat: "Este atât de mic, încât fiul lui de doi ani crede că sunt fraţi gemeni". Şi au urmat şi emisiunile Poftiţi vă rog şi Fantastic Show.

Dar le-a venit rândul şi juraţilor noştri, care s-au amuzat prea mult pe seama altora. Prima pe listă, Delia, al doilea Bendeac, însă cireaşa de pe tort abia acum vine.. Doar ce-i mai bun se păstrează la sfârşit.

Inevitabil, Cheloo a trecut şi el prin "examinarea" timidei noastre concurente: "Chelo, îmi aminteşti de tata. Aşa se uită şi el când e constipat!".

Momentu de roast comedy al Doinei a fost extrem de apreciat, chiar dacă, la început, am fi crezut ca v fi trimisă fix de unde a venit. "Și-a bătut joc de noi, dar cu limite", a fost părerea sinceră a lui Cheloo

„Fata asta avea faţă de maică sfioasă care şi-a pierdut rochiţa şi ne-a tăvălit pe toţi”, a mai spus artistul

"Genul ăsta de moment mă face fericit și mândru că mă aflu în acest loc", a mărturisit Bendeac, impresionat.

Astfel, Doina Teodoru a tras lozul câtigător cu trei Like-uri din partea juraților.

Gabriela Mirsolescu, cu ale ei rate la casă, i-a exasperat pe jurați! "Preferam să mă bați și să-mi dai un Like&quo... "Dacă ești prost, poți să fii în orice zodie" Adrian Lungu, momentul de stand-up comedy care a stârnit hohote ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x