Momentul la care Cheloo a apăsat butonul roșu instant. Ce a făcut concurentul pe scenă

Hari Gromoșteanu a decis să participe și în sezonul 9 al emisiunii „iUmor”, sperând că de data aceasta, adică a treia oară, va reuși să impresioneze pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac.

Sezonul 9 al emisiunii „iUmor” poate fi urmărit duminica, de la ora 20:00, la Antena 1!

Împreună cu Marius Costea, cei doi au realizat în ediția a doua din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 un moment umoristic bazat pe rime îndrăznețe și…interzise minorilor.

Am descoperit cum stă treaba cu „Balada îndrăgostiților” și mulți au râs cu lacrimi atunci când au descoperit îndrăznețele versuri ale concurenților din ediția a doua din sezonul 9iUmor”.

citește și: Mihai Bendeac, regizor de Tik Tok! Ce secret au descoperit fanii: „Mi-e jenă de mine”

Totuși, Cheloo și-a pierdut răbdarea și a apăsat butonul roșu, semn că ceva i-a dislpăcut, iar reacția acestuia a fost surprinzătoare.

Momentul la care Cheloo a apăsat butonul roșu instant. Ce a făcut concurentul pe scenă

Hari Gromoșteanu șI Marius Costea la emisiunea „iUmor”

Hari Gromoșteanu șI Marius Costea la emisiunea „iUmor”

citește și: „M-am născut în pușcărie”. Giorgiana Lupu, moment viral la „iUmor”. Bendeac: „Ai șanse să câștigi acest sezon”

„Hari Grămoșteanu a venit astăzi însoțit de un colaborator. Ne-au adus o mostră de umor popular, probabil acest sketch peren cu tentă sexual-obscenă, pe care noi toți l-am descoperit la bloc, în clasa a 3-a. Nu a avut cum să mă impresioneze”, a fost de părere Cheloo.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul.

Ultimele știri