Antena Căutare

"Nu mă gândeam că se va termina așa". "Fifi şi Fufu au încins atmosfera și "i-au dat țeapă" lui Bendeac: "Dacă guști de pe altă parte a corpului, va avea alt gust"

Fifi și Fufu, două dansatoare venite din Montreal, s-au bătut cu frișcă și l-au pus pe gânduri pe Mihai Bendeac. Ba, mai mult, a și îndrăznit să le ”guste” la finalul numărului.

Fifi și Fufu, două dansatoare venite din Montreal, s-au bătut cu frișcă și l-au pus pe gânduri pe Mihai Bendeac. Ba, mai mult, a și îndrăznit să le ”guste” la finalul numărului.

Juratul iUmor nu a avut parte însă de experiența la care se aștepta, deoarece frișca era de fapt spumă de ras, așa cum Fifi și Fufu au încercat să îl avertizeze.

Eu am crezut că fata se referă la ea când a spus că nu e atât de bună pe cât pare! Am crezut că e modestă, nici o secundă nu mi-a trecut prin cap că nu ar fi frișcă.

Sunt bătăi întregi cu frișcă în toată istoria cinematografiei, cum să mă gândesc că cineva ar putea înlocui-o cu cremă de ras?!”, a mărturisit Mihai Bendeac încă șocat.

Intervenție neașteptată, în această seară. Mama lui Mihai Bendeac sare în apărarea unui concurent iUmor... "Poate o să-mi dați premiul de frică". Roast-ul lui Marian Ghiță a atins un punct sensibil pe Cheloo: "Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x