Antena Căutare

Îți amintești de medicul care i-a îngrozit pe Cheloo și pe Bendeac, la iUmor? Oana Dumitrache își consultă pacienții, apoi face show pe scenă

Oana Dumitrache este medicul care a reuști să bage groaza în Mihai Bendeac și în Cheloo, în timpul emisiunii iUmor! Totuși, puțini știu că doamna doctor înlocuiește halatul cu microfonul după ce consultă pacienții și face show pe scenă!

Îți amintești de medicul care i-a îngrozit pe Cheloo și pe Bendeac, la iUmor? Oana Dumitrache își consultă pacienții, apoi face show pe scenă
Oana Dumitrache e medicul cu suflet de artist

Simptome, diagnostic, tratament și rețete. Despre toate discută cu pacienții în fiecare zi, până la ora 17. Dar când dă halatul alb jos și lasă stetoscopul în sertar, Oana Dumitrache se transformă într-un artist complet. Pentru cei care nu își amintesc, doamna doctor a făcut show inclusiv la iUmor!

OANA DUMITRACHE, MEDICUL CARE A FĂCUT SHOW LA IUMOR

„Mă pregătesc, mă duc la spital, îmi văd pacienţii. Şi în general, când am timp liber, fug să ascult muzică, să învăţ, să cânt! Această pasiune te ţine în viaţă. Când nu ai această pasiune, cumva stagnezi, te plafonezi.

citește și: O vizită medicală în studioul ”iUmor”! Oana Dumitrache a băgat frica în Cheloo şi Mihai Bendeac

Munca noastră de a încerca să vindeci omul este la fel ca munca artistului, este tenace, durează foarte mult, trebuie foarte multă atenţie.” (Oana Dumitrache, medic diabetolog)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă s-a obișnuit deja cu scena, medicul Oana Dumitrache susține că fiecare repetiţie alături de profesionişti este o adevărată provocare.

citește și: Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO

„Când am apărut prima dată la repetiţii eram atât de stresată şi atât de speriată, le mulţumeam tuturor: Băi, vă rog să mă scuzaţi că eu nu cânt. Și băieţii mă încurajau. Nimeni nu s-a născut învăţat. Important e să asculţi, să te calmeză, să poţi să cânţi, să auzi muzica, să ne înţelegi indicaţiile”

Ce a început ca o glumă, s-a transformat într-un job part-time. Prima dată când a simţit că ar putea transforma cântatul într-o meserie a fost când aveam zece ani şi a studiat pianul.

Acum este artist, din întâmplare. O întâmplare fericită, de altfel. Şi asta pentru ca muzica era doar pasiunea de sâmbătă seara, până când vocea i-a fost auzită într-un club de karaoke și așa a început totul!

Prezentatorul iUmor Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară!... Ce profesie are Eduard Vacariu, marele câștigător de la iUmor, sezonul opt! Demonstrație senzațională de stand up comedy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x