Antena Căutare

Secretul celui mai temut jurat de la iUmor. Cheloo: „Nu vreau să știe lumea că sunt o persoană veselă”

Înainte de marea finală a celui de-al șaselea sezon iUmor, Cheloo, juratul de care toţi concurenţii, probabil fără excepţie, se tem, a vorbit despre cum este să jurizeze atâtea momente de comedie, unele reuşite, alte, mai puţin...

Înainte de marea finală a celui de-al șaselea sezon iUmor, Cheloo, juratul de care toţi concurenţii, probabil fără excepţie, se tem, a vorbit despre cum este să jurizeze atâtea momente de comedie, unele reuşite, altele, mai puţin...

Pe Cheloo, mulți îl cunosc de la televizor, în calitate de jurat al emisiunii iUmor și foarte, foarte mulți îi cunosc și îi fredonează melodiile, unele cu versuri tranșante, căci nu este deloc genul care să se sfiască să spună ce gândește.

Trupa fondată de el, Paraziții, a luat naștere în 1994. Primul său album solo, „Sindromul Tourette”, a fost recompensat cu Discul de Aur pentru numărul de exemplare vândute. Cum își amintește juratul iUmor primii ani în industria muzicală?

„A fost îngrozitor. Primii zece ani au stat în zodia muncii și a lipsei de bani de mâncare, țigării și alcool. Noi am învățat să cântăm pe la albumul patru, cred”, a povestit Cheloo.

„Am fost rugat să părăsesc Liceul Tonitza pentru că eram un model, ca să zic așa...am eșuat în alt liceu și am terminat altul. Știam din clasa a zecea că nu voiam să fac asta. Nu voiam să ajung un bărbos în halat albastru, plin de ulei, sictirit de viață și încercând să creeze trei tablouri pe care nu le vrea nimeni”, a adăugat el.

Știe ce ar fi făcut dacă nu și-ar fi dedicat viața muzicii, dar preferă să nu vorbească despre asta. Cel puțin, nu în direct, la TV.

„Nu sunt prieten cu televiziunea, întotdeauna a fost o problemă să-mi filmez clipurile, nu sunt fascinat de cameră. Îți dai seama că nu sunt niciodată în confort. De aici și comportamentul infect. Nu știți cât suferă echipa de la iUmor pentru că le sunt coleg.”

Finala celui de-al șaselea sezon iUmor va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20:00. Deși emisiunea este deja înregistrată, votul va fi live, telespectatorii putând să își aleagă favoritul.

„Menționez că m-am simit foarte prost la finală, că suntem ieșiți din ritm, în altă stare, concurenții sunt toți speriați. Perioada mea preferată de la iUmor este cea cu audițiile. Acolo e distracția, acolo sunt și nervii...”, a recunoscut Cheloo.

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x