Acum te antrenezi oricând și oriunde cu cei mai iubiți antrenori și instructori World Class!

Mișcarea înseamnă sănătate! Nu este un proverb, este rezultatul unor studii medicale recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății. Mișcarea regulată contribuie la prevenirea unor boli precum diabetul, afecțiunile cardiovasculare, obezitatea și infecțiile respiratorii. În plus, te menține în formă, te energizează și îți dă o stare de spirit pozitivă.

În cluburile de health & fitness World Class care s-au redeschis deja în București și în țară, și-au reluat antrenamentele în siguranță, peste 40.000 dintre membrii rețelei. Pe lângă aceștia, un număr important de români continuă să se antreneze de acasă, prin accesarea platformei World Class Online. Aici, fiecare își poate crea programe personalizate de antrenament în fiecare zi! În plus, se organizează zilnic clase de group fitness LIVE, dinamice și energizante, care dau dependență garantat!

Pune sănătatea pe primul loc în lista priorităților tale de zi cu zi și antrenează-te alături de experții în health & fitness World Class, în cluburi sau online, pentru o imunitate mai puternică!

În cluburile World Class, totul se desfășoară după reguli stricte. Se respectă distanțarea socială, se mențin 2 metri distanță între membri în zona de gym, sunt instalate stații de dezinfectare și se aplică protocoale avansate de igienizare periodică a spațiilor și echipamentelor și a aerului, prin nebulizare. Află toate măsurile implementate odată cu redeschiderea cluburilor pe www.worldclass.ro .

Online, te poți bucura de programe de antrenament care au aceeași energie, aceleași ritmuri care dau dependență și aceiași instructori și antrenori pe care îi întâlnești și în cluburile World Class. În plus, toți cei care vor să facă pasul decisiv către cel mai sănătos stil de viață prin sport și mișcare, găsesc acum abonamente super-avantajoase atât pentru cluburile World Class, cât și pentru pachetele de antrenamente online. Găsești toate detaliile pe www.worldclass.ro/online/ .

Nu uita că mișcarea este un medicament anti-aging dovedit și are multiple beneficii pentru sănătate! Iar când tu te antrenezi, sistemul tău imunitar se antrenează și el!

Ultimele știri