Căutare Live

"Cel mai singur câine al Marii Britanii!" A așteptat 500 de zile pentru a-și găsi o nouă casă, după ce stăpânul său a murit

Diefer în vârstă de nouă ani a petrecut două Crăciunuri la RSPCA Sheffield Animal Center, după ce proprietarul său a murit tragic în decembrie 2018.

Cel mai singur câine al Marii Britanii. A așteptat 500 de zile pentru a-și găsi o nouă casă

mirror.co.uk

Acest adorabil pooch a fost supranumit „cel mai singur câine al Marii Britanii” după ce a așteptat aproape 500 de zile pentru a-și găsi o nouă casă.

Diefer a fost pus în grija RSPCA din Sheffield în decembrie 2018, după ce proprietarul său a murit tragic.

Un băiețel de 3 ani cu o afecțiune cerebrală rară și-a revenit datorită unui câine. "Medicii de la terapie intensivă plângeau, era un miracol pur"

"Cel mai singur câine al Marii Britanii!" A așteptat 500 de zile pentru a-și găsi o nouă casă, după ce stăpânul său a murit

Centrul pentru animale a avut grijă de el peste 437 de zile, în timp ce încerca să-i găsească o „casă pentru totdeauna”.

Personalul a spus că Diefer a fost foarte nerăbdător când a sosit pentru prima dată, dar l-a descris ca fiind un „câine foarte prietenos” și sunt surprinși de ce nu au reușit să găsească un nou proprietar.

Ei spun că au muncit din greu, pentru a-l liniști pe Diefer, în vârstă de nouă ani, asigurându-se că va petrece zilnic timp cu el.

Hayley Crookes, liderul de îngrijire a animalelor de la RSPCA Sheffield Animal Center, a declarat: „Suntem îngroziți de faptul că minunatul Diefer nu și-a găsit încă casa pentru totdeauna. El a fost atât de aproape de a fi adoptat, dar interesul pentru el a scăzut. A așteptat 437 zile lungi de când proprietarul său a murit pentru a găsi o nouă casă. Nu suntem siguri de ce, întrucât este un câine foarte prietenos, care merită o casă. Merge la plimbări frumoase și adoră să vadă obiectivele turistice. I-am arătat câteva modalități distractive de a-și canaliza energia. L-am ajutat, de asemenea, să-și regleze manierele. După ce va fi confortabil cu tine, el va fi un diamant absolut. Are o latură afectuoasă, cât și o latură obraznică a personalității sale, pe care o găsim foarte fermecătoare!"

"Cel mai singur câine al Marii Britanii!" A așteptat 500 de zile pentru a-și găsi o nouă casă, după ce stăpânul său a murit

Diefer ar dori să trăiască într-o casă destinată doar adulților, fără alte animale de companie.

Hayley a adăugat: „S-ar potrivi proprietarilor cu experiență, care au un stil de viață activ, cu mult timp liber pentru a-l ajuta pe Diefer să-și dezvolte educația și formarea.”

Câine sau pisică? Animăluțul care a stârnit valuri pe internet. "Are o mutație genetică" Video

Tu speli corect blana câinelui? Iată greșelile care ar ți-ar putea omorî animalul de companie... Animalul care nu a mai fost văzut de 40 de ani a reapărut! Imagini uluitoare cu iepurele magic, cel mai rar animal din l...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x