Antena Căutare

Ea este considerată cea mai urâtă cățelușă. Animalul de companie a fost ultimul adoptat: „Mi-a plăcut de prima dată”

Peggy a rămas ultimul pui de câine de adoptat, mai ales că oamenii se lăsau descurajați de aspectul său fizic.

cel mai urat caine
Ea este considerată cea mai urâtă cățelușă. Animalul de companie a fost ultimul adoptat | Instagram

Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Holly, stăpâna care s-a îndrăgostit iremediabil de animalul de companie și l-a luat în familia ei.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

Ea este considerată cea mai urâtă cățelușă. Animalul de companie a fost ultimul adoptat de către cineva

Holly Middleton povestește că a fost „dragoste la prima vedere” și a considerat că puiul de câine este „frumos”. Recent, Peggy a fost încoronată drept cel mai urât câine din Marea Britanie, notează Dailystar.co.uk.

Peggy pare a fi o încrucișare între un pug și rasa de câine chinezesc cu creastă. Înfățișarea animalului de companie este unică, iar lui Peggy îi place să fie în centrul atenției și are un cont dedicat pe Instagram.

Stăpâna ei a înscris-o în concurs, trimițând organizatorilor cererea de înscriere, dar și mai multe fotografii.

ParrotPrint a lansat concursul pentru prima dată în 2022, iar organizatorii au fost copleșiți de numărul mare de înscrieri. Până la urmă, Peggy a fost animăluțul preferat și a câștigat titlul de cel mai urât câine din UK.

Ca premiu, cățelușa se va răsfăța la un spa destinat animalelor de companie, va fi aranjată și, ulterior, va participa la o ședință foto profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Întâmplare neobișnuită pentru un bărbat. Calul lui s-a întors acasă după 8 ani: „Se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”

Peggy a fost ultimul cățel dintre cei adoptați, pentru că oamenii erau, aparent, descurajați de aspectul său fizic.

A durat șase luni până când Peggy a fost adoptată de Holly și, astfel, s-a integrat în familia ei, în East Yorkshire. Holly, care este mama a doi copii, spune că a fost „dragoste la prima vedere”.

„Am întâlnit-o pe Peggy pe Internet, la sfârșitul anului 2018. Pe atunci, avea șase luni și era ultimul pui rămas.

Toți ceilalți pui fuseseră adoptați și îmi imaginez că oamenii nu vedeau în Peggy decât un cățel care are nevoie de multă întreținere sau că ar putea exista probleme de sănătate.

Am iubit-o din clipa în care am văzut-o. Avea ochii mari și căprui, un smoc de păr alb și limba ei întinsă într-o parte. Mi-a părut rău pentru ea.

Avea șase luni și simțeam că nimeni nu o vrea. Nu ne-am propus să luăm un câine ciudat. Sper că ceea ce am făcut îi încurajează pe oameni să treacă cu vederea micile defecte ale acelor câini lăsați deoparte.

Din fericire, Peggy este un câine complet sănătos și fericit, limba ei nu îi provoacă nicio problemă, poate mânca și îi place foarte mult să mănânce și să bea fără probleme.

În afară de faptul că trebuie să poarte pulovere când e rece afară, trebuie dat și cu cremă solară, la fel ca în cazul oricărui cățel.

Este cea mai bună prietenă a fiului meu de șase ani, este acolo de când el avea doi ani. Cel mare a fost puțin jenat de ea la început... dar acum chiar a început să-i placă.

Câteodată, sforăitul ei e destul de puternic și poate fi destul de deranjant. Cred că Peggy este frumoasă pe dinăuntru și nu aș schimba-o pentru nimic în lume”, a transmis femeia.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x