Antena Căutare

Una dintre căţeluşele Cristinei Ţopescu a fost adoptată de o braşoveancă, după ce a stat în reabilitare la o dresoare din Sibiu

Una dintre cele două căţeluşe ale Cristinei Ţopescu şi-a găsit stăpână! După moartea jurnalistei, patrupedele au ajuns la Sibiu, unde o dresoare s-a ocupat de ele pentru a avea mai multe şanse să fie adoptate.

Acum, Bonnie este cât se poate de fericită în noul ei cămin. Iar cea care a primit-o în viaţa ei speră să îi poată oferi atâta iubire, încât să uite de suferinţa pierderii primei sale stăpâne.

Bonnie, una dintre căţeluşele Cristinei Ţopescu şi-a găsit un nou cămin.

La Sibiu, Bonnie a urmat un curs intensiv de dresaj şi terapie până să poată fi dată spre adopţie. Acum este vindecată de traume şi pregătită să înceapă o nouă viaţă alături de noii stăpâni.

Erika Cosescu: Sunt lucruri noi pentru ea, şi zona este nouă ea se simte deja mult mai bine în mediul ei, este fericită, aleargă, mănâncă, ieşim la plimbare.

Bonnie are patru ani și a stat destul de mult timp cu Cristina Țopescu. Iar viaţa căţeluşei n-a fost deloc aşa frumoasă până să ajungă la regretata jurnalistă.Atât Bonnie, cât și Sissi au fost găsite în aceeași cameră în care se afla și trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu.

Cea de-a doua căţeluşă, pe nume Sissie, îşi aşteaptă încă noul stăpân. Deşi ea a fost mai pregătită decât Bonnie să fie adoptată, deocamdată se află în Sibiu.

Erika Cosescu: Ar fi foarte frumos dacă cineva ar adopta-o şi pe Sissie. Si dacă ar fi şi din Braşov ar fi mai frumos. Oamenii care merg pe munte, care agreeaza drumeţiile ar fi perfecti pentru ea.

Dresoarea din Sibiu, care are grijă şi de ea, nu o mai poate ţine mult timp.

Deborah Faoro - instructor de dresaj: E un câine foarte vesel. Foarte iubăreţ cu oamenii. A învăţat deja să meargă fără lesă, vine la chemare din orice împrejurare, condiţie.

Dacă cineva crede că poate îi îngriji și poate dărui dragoste și lui Sissi o poate căuta pe Deborah Faoro pe Facebook pentru mai multe detalii.

Zara şi Dona, două căţeluşe ale Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud, au ieşit la pensie... Tu speli corect blana câinelui? Iată greșelile care ar ți-ar putea omorî animalul de companie...
Mini Paris Brest cu căpșuni, mici bijuterii culinare pentru deliciul celor dragi
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi persoanele iubite în materie de desert, îți oferim...
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023. Racii sunt presați de timp. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să se bazeze mai...
Parteneri
3 zodii care au șansa să-și găsească sufletul pereche în prima jumătate a lunii februarie. Ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x