Scapă imediat de petele de vopsea de pe piele cu un ingredient minune! Trebuie neapărat să încerci și tu

Chiar dacă vopsitul părului nu mai este de mult un secret pentru tine, unul dintre elementele nelăcute este ștergerea petelor de pe piele.

Chiar dacă vopsitul părului nu mai este de mult un secret pentru tine, unul dintre elementele nelăcute este ștergerea petelor de pe piele.

Cu siguranță și s-a întâmplat atunci când te vopsești să dai cu culoare și pe piele și să dorești să îndepărtezi petele.

Când se întâmplă asta trebuie neapărat să folosești uleiul de măsline. Cu doar câțiva stropi ștergi imediat petele de pe piele.

La fel de eficient este și uleiul de bebeluș sau chiar dizolvantul de unghii.

Dacă nu ai niciun ingredient menționat mai sus, atunci zeama de lămâie este un alt leac ce ar putea să te ajute să scapi de vopseaua de pe piele.

Citește și:

Știai ce înseamnă când visezi apă? Cele mai puternice simboluri din visele premonitorii

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri