Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

5 sfaturi pentru cum să alegi lavoarul de baie ideal!

După cum bine știi deja, construcția sau renovarea unei case nu sunt tocmai simple, oricât ar încerca unele persoane să te convingă. Dacă îți dorești o casă unică și vrei să îți pui amprenta asupra acesteia, va trebui să iei toate deciziile numai după o documentare foarte bună.

5 sfaturi pentru cum să alegi lavoarul de baie ideal!

www.germanquality.ro

Chiar și detaliile cărora poate nu le vezi importantă la început, vor face diferența cu siguranță.

Spre exemplu, multe persoane nu acordă suficientă atenție stilului băii și obiectelor sanitare, iar ulterior regretă. O baie nu trebuie să fie doar funcțională, ci și aspectuoasa. De aceea, vrem să îți dăm câteva sfaturi în legătură cu alegerea lavoarului perfect pentru ține și pentru baia ta. De cele mai multe ori, lavoarul este cel care iese cel mai mult în evidență, mai ales dacă este ales greșit. În continuare, o să îți prezentăm câteva sfaturi despre cum să alegi cele mai bune lavoare de la GQS.

  • Corelează caracterisiticile băii cu așteptările de la noul lavoar: dacă nu îți dorești doar un lavoar care să își îndeplinească funcția de baza și să nu exprime nimic, trebuie să ții cont de design-ul băii tale, de dimensiunile acesteia și de cromatică. De exemplu, dacă baia ta este în stil industrial și culorile predominante sunt negru și gri, nu ar fi cea mai fericită alegere un lavoar alb. În acest caz, te vei orienta fie spre un lavoar gri, fie spre unul negru, care să se integreze perfect atât în cromatică generală, dar și în stilul ales.

5 sfaturi pentru cum să alegi lavoarul de baie ideal!

  • Stabilește-ți de la început bugetul în care vrei să te încadrezi: știm că amenajarea unei case poate fi costisitoare, așa că trebuie să îți setezi anumite limite. Verifică prețurile cât mai multor lavoare care sunt pe placul tău și apoi stabilește care se încadrează în buget. Îți va fi mult mai ușor să alegi lavoarul care ți se potrivește cel mai bine!
  • Dimensiunile lavoarului sunt foarte importante: în cazul în care baia are dimensiuni reduse, nu poți monta un lavoar de 50 cm lungime de exemplu. Mare grijă și la lățimea acestuia, pentru a nu trebui să te strecori pe lângă el. Din fericire, pe piață există numeroase variante de lavoare mici, foarte frumoase și care își îndeplinesc cu succes funcția principala. Așa că nu refuză un lavoar mai mic, crezând că nu vei putea să îl utilizezi cum trebuie.
  • Acordă atenție materialului din care este fabricat lavoarul: poți alege fie ceramică (acesta este și cel mai utilizat material când vine vorba despre lavoare), marmură naturală, marmură compozit, sticlă securizată, inoxul (deși acesta este mai degrabă folosit în mediile publice) și alte materiale. Depinde foarte mult de preferințele tale, de caracteristicile lavoarului și de modul în care se va potrivi design-ului general al băii.
  • Montajul este cel care face diferența: lavoarele de baie pot fi montate pe blat, sub blat, pe mobilier, pe picior sau semipicior, pot fi încastrate sau montate direct pe perete (suspendate). Este important să stabilești de la început ce tip de montaj îți dorești, pentru că va diferi locul de unde se alimentează lavoarul și de asemenea, trebuie adaptată și scurgerea.

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajută să iei cea mai bună decizie în legătură cu lavoarul ideal pentru ține!

Recomandari