Căutare Live

Black Friday începe mâine seară pe Vivre.ro, cu zeci de mii de produse la reducere (P)

Black Friday te așteaptă pe Vivre.ro cu reduceri impresionante, la zeci de mii de produse. Alege-ți preferatele și pregătește-te să te bucuri de cele mai bune prețuri din întregul an, începând de miercuri, 11 noiembrie.

Incepe Black Friday la Vivre

Oricare ar fi produsul pe care ti-l dorești, pe Vivre.ro găsești articole unice, care beneficiază de reduceri irezistibile de Black Friday.

Mobilier și canapele

Dacă vrei să schimbi decorul întregii case sau doar câteva elemente, piesele de mobilier te așteaptă cu prețuri speciale de Black Friday pe Vivre.ro. Înlocuirea canapelei este un pas important, așa că de Black Friday vei găsi atât modele simple, cât și colțare extensibile, la reduceri impresionante.

Covoare, obiecte de decor, corpuri de iluminat

Covoarele se numără printre cele mai apreciate produse de Black Friday, mai ales că ne aflăm în sezonul rece, iar un astfel de articol aduce confortul mult dorit în orice locuință. Decorațiunile adaugă personalitate oricărui spațiu, așadar nu trebuie să ratezi prețurile speciale de care se bucură această categorie. Dacă ai în plan să schimbi și corpurile de iluminat, ai ales momentul potrivit, fiindcă te vei putea bucura de prețuri speciale, la cele mai îndrăgite articole.

Bucătărie și articole de lifestyle

Un bucătar priceput are nevoie de ustensile pe măsură. Este momentul oportun să îți completezi colecția de articole de bucătărie. Nu uita să oferi un cadou și celor dragi. Fie că vorbim despre cosmetice, bijuterii, parfumuri sau articole vestimentare, pe toate acestea le vei putea achiziționa la prețuri speciale.

Black Friday începe mâine seară, așadar nu uita să adaugi produsele preferate la „Favorite” și să fii cu ochii pe Vivre.ro, pentru a prinde primul cele mai mari reduceri ale anului.

Primul showroom virtual de ferestre și uși din Transilvania... TechStore.Ro lansează gama de aragazuri premium ILVE Italia și te invită să-ți redescoperi pasiunea pentru gătit (P)...
Ultimele știri