Design-ul minimalist – locul întâi în topul preferințelor din acest an

Față de preferințele din anii anteriori, în 2020, românii mizează pe confortul din cadrul propriei locuințe, alegând să respecte pe cât de mult posibil deciziile autorităților și distanțarea socială.

Design-ul minimalist – locul întâi în topul preferințelor din acest an

profimedia

Bineînțeles, această tendință se concretizează și în ceea ce privește amenajarea căminului într-o manieră cât mai relaxantă, care să genereze liniște și stabilitate într-o perioadă atât de incertă ca cea actuală.

Prin urmare, una dintre cele mai populare tendințe de design interior în acest an vizează stilul minimalist. Chiar dacă, în aparență, opțiunile par limitate din prisma mixului cromatic sau a materialelor, există numeroase variante ce conduc la obținerea unui aspect armonios. În esență, decorul minimalist presupune selectarea acelor nuanțe și materiale ce creează un spațiu aerisit, funcțional și perfect echilibrat.

De ce este atât de popular design-ul minimalist în anul 2020?

Atmosfera necesară acasă este, fără îndoială, una liniștitoare, relaxantă, chiar meditativă, contribuind la obținerea unei stări generale de bine. Un ambient încărcat nu face decât să ne amplifice nivelul de stres și, în anumite condiții, să ne inducă o stare de depresie.

Tocmai din acest motiv, design-ul minimalist se referă la un cadru cât mai odihnitor, care promite calitatea relaxării. Cu toate acestea, deși amenajările într-un stil minimalist presupun reducerea numărului de materiale, există o anumită categorie indispensabilă în renovările interioare: plăcile ceramice.

Paul Simiganovschi – fondatorul magazinului de succes SigmaXXL.ro – ne atestă faptul că, în decursul acestui an, cele mai populare finisaje alese au fost cele în nuanțe calde, simpliste, care să poată completa cu eleganță orice încăpere a casei. De altfel, acesta confirmă și că, în prezent, majoritatea clienților au introdus plăcile ceramice în întreaga locuință, fără să se mai limiteze doar la zona bucătăriei, a holului sau la cea a băii.

Experiența de peste două decenii în domeniu, dar și colaborările îndrăznețe cu cei mai mari producători actuali din Polonia (Ceramika Paradyz, Tubadzin Management Group și Cerrad) l-au ajutat pe antreprenor să vină în întâmpinarea clienților săi cu o gamă diversificată de plăci ceramice înalt calitative, atât pe plan local, cât și la nivel național.

În acest an, în care românii au decis să petreacă mai mult timp în casă, magazinul online SigmaXXL.ro le-a oferit tuturor persoanelor interesate de abordarea unui design minimalist în propriul cămin o doză suplimentară de atenție, bazată în principal pe sfaturi și pe indicații profesionale.

Nu este niciun loc de îndoială că SigmaXXL.ro și-a demonstrat întotdeauna grija pentru satisfacția consumatorilor, dar și pasiunea pentru calitatea produselor vândute. Totuși, odată ce majoritatea clienților s-au îndreptat către cumpărăturile online, afacerea întreprinzătorului Paul Simiganovschi a venit cu servicii adiționale pentru mulțumirea acestora, începând de la părerile specializate, asistență în procesul de cumpărare, livrare rapidă și alte soluții similare.

Așadar, în timp ce situația pandemică ne instabilizează din orice punct de vedere, confortul de acasă ne readuce în prim plan echilibrul emoțional, atât de necesar pentru a face față cu succes pandemiei. Datorită beneficiilor multiple pe care le oferă, design-ul minimalist reprezintă o tendință principală pentru amenajările interioare, îndeosebi în 2020.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri