(P) O pergolă rezistentă la zăpadă. Pergola retractabilă 4 Seasons

Ce înseamnă o pergolă rezistentă la zăpadă pentru terasa ta? Descoperă beneficiile unei soluții moderne și funcționale pentru orice anotimp – pergola retractabilă bioclimatică 4 Seasons!

O pergolă rezistentă la zăpadă

antena 1

Terasele au un farmec aparte, atât acasă, cât și pentru o afacere (cafenea, restaurant, hotel ori sală de evenimente). Dacă ai o afacere terasa e indispensabilă. Prin urmare, iată câteva informații de ajutor despre amenajări de terase cu continuitate.

Dacă îți dorești o terasă funcțională în orice anotimp, fără grija că nu ar putea rezista vremii capricioase și zăpezilor abundente, ești în locul potrivit! În acest articol, ne propunem să îți prezentăm o tehnologie în domeniu pentru acoperirea teraselor: pergole retractabile cu lamele de aluminiu.

Acest tip de pergole se regăsește și sub denumirea de pergole bioclimatice și sunt din ce în ce mai cunoscute și apreciate atât pentru amenajarea teraselor comerciale, cât și a celor rezidențiale.

Ce sunt pergolele retractabile cu lamele de aluminiu?

Pe scurt, le-am putea descrie ca un sistem rezistent, compact și elegant, potrivit pentru acoperirea teraselor în zonele cu ninsoare abundentă. Sistemul are o structură din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, iar lamelele se rotesc și se retrag permițând descoperirea și acoperirea terasei. Totul este motorizat: pergola vine însoțită de o telecomandă și, de asemenea, poți folosi o aplicație mobilă pentru a o putea controla de la distanță.

Cel mai mare avantaj al unei pergole retractabile de aluminiu este că poate susține o cantitate mare de zăpadă (până la 200 kg/mp), spre deosebire de alte sisteme de acoperire.

Acoperișul este paralel cu solul, însă lamelele au o înclinație favorabilă scurgerii apei. Apa se scurge prin jgheaburi și stâlpii de susținere - astfel, terasele rămân uscate. Există și posibilitatea umplerii lamelelor cu spumă poliuretanică, pentru un confort termic sporit în timpul iernii.

Există multe opțiuni pentru amenajarea unei terase: deschisă și acoperită, sau închisă cu pereți din sticlă. Acesta este un mare beneficiu, deoarece niște sisteme glisante, tip ghilotină de exemplu, permit închiderea și deschiderea terasei după necesități și vremea de afară.

De asemenea, terasa poate primi accesorii care o pot transforma în locul perfect pentru petrecerea timpului liber în orice anotimp: sistem de lumini, sistem audio, încălzire, senzori de vânt și ploaie, sisteme de umbrire.

Cum configurezi o pergolă retractabilă 4 Seasons, rezistentă la zăpadă?

- În prelungirea unei clădiri, cu sprijin pe unul dintre pereții acesteia și stâlpi de susținere. În funcție de deschiderea de la perete, pergolele se pot instala în mai multe module, izolate între ele.

- Un acoperiș retractabil cu tiranți de prindere pe peretele de sprijin și mai mult loc pe terasă, fără a incomoda trecerea.

- Pe structură independentă, oriunde în oraș, în natură sau la casă, indiferent de poziționarea terasei,

- Pe o structură deja existentă din lemn masiv sau metal.

Utilizarea unei astfel de soluții precum pergola retractabilă cu lamele de aluminiu aduce multe beneficii pentru utilizatorii ei. Printre acestea se numără și utilizarea la orice moment, chiar și în timpul restricțiilor actuale.

Designul elegant, utilitatea și durabilitatea pergolelor aduc siguranță și continuitate și pentru o afacere în sistem HoReCa indiferent de modificările legislative. Iar rezistența la zăpadă face ca această soluție să fie ideală în orice anotimp.

Cu această variantă de pergolă retractabilă rezistentă la zăpadă poți crea și tu o terasă All Seasons atractivă, confortabilă și calitativă. Iar companii precum Pergole de Lux te pot sprijini în acest sens!

Ultimele știri