8 metode simple prin care o femeie poate înnebuni orice bărbat. Cu numărul 3 va fi al tău pe viață!

Bărbații ar trebui să se considere cu adevărat norocoși dacă au alături o femeie care să le poarte de grijă, să-l iubească necondiționat. 

Bărbații ar trebui să se considere cu adevărat norocoși dacă au alături o femeie care să le poarte de grijă, să-l iubească necondiționat. Totuși, sentimentele nu sunt reciproce mereu și pentru a ajunge la inima persoanei pe care ți-o dorești în viața ta, trebuie să faci anumite lucruri pentru a-i demonstra că meriți să fii în viața lui.

Iată câteva căi prin care poți cuceri orice bărbat:

1. Fii tu însăți.

Fiind tu însăți poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a atrage lângă tine bărbat pe care îl placi. Nu este nevoie să te prefaci pentru a impresiona pe cineva. Și poți fi sigură că cine îți este sortit, te va plăcea așa cum ești.

2. Respectă-te.

Nimic nu este mai neatractiv decât o femeie care nu se respectă pe sine. Dacă te desconsideri în mod frecvent, cum poți să te aștepți de la cineva să te respecte? Iubește-te așa cum ești și vei vedea că viața ta va deveni mult mai bună.

3. Pune-ți capul pe pieptul lui.

Această poziție este una dintre preferatele bărbaților. Bărbații simt că-și protejează partenera în momentul în care o au la pieptul lor și le da o stare de bine.

4. Fii spontană.

Bărbații iubesc femeile spontane. Dacă îl surprinzi cu o cină romantică, dacă apari cu mâncare și o sticlă de șampanie la el acasă sau chiar cu o partidă de amor, cu siguranță nu va rămâne indiferent.

5. Fii deschisă cu el.

Cum tu îl accepți pe el, permite-i și tu lui să de descopere și să te accepte așa cum ești. Deschide-te în fața lui! Spune-i și cele mai ascunse secrete ale tale dacă simți că poți avea încredere în el. Spune-i despre țelurile tale, despre vise și despre speranțe.

Citește și
laura vass blonda in timp ce priveste suparata
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
O mai recunoști? Cât s-a schimbat Laura Vass în ultimii ani. Cântăreața de manele strălucește și pare că a întinerit
Anamaria Prodan în două ipostaze diferite
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
Ce studii are Anamaria Prodan, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină impresară
colaj de fotografii cu nicolae guta tatuat pe față și în trecut, in videolcipurile de manele
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Câte clase are Nicolae Guță și ce meserie are la bază. Detaliul mai puțin știut despre manelistul care s-a căsătorit la 14 ani
Mai multe articole

6. Petreceți mult timp împreună.

Pentru ca două persoane să se apropie și să formeze un cuplu puternic, este necesar să petreacă cât mai mult timp împreună. Așa se vor cunoaște din ce în ce mai bine și se vor apropia.

7. Sună-l și când ești cu prietenii.

Dacă îți suni partenerul când ești cu prietenii, îi vei demonstra că este important pentru tine și va realiza că ești o femeie de păstrat. Își va da seama că te gândești la el și atunci când ar trebui să stai de vorbă cu prietenii tăi.

Sursa: estisuperba.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri