Căutare Live

A pus CINCI ASPIRINE în mașina de spălat! Ce a urmat i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Aspirina are un efect uimitor in spalarea hainelor. Iata ce trebuie sa faceti pentru a vedea efectele acesteia in splarea rufelor.

Puneti o aspirina in masina de spalat! Motivul va va lasa fara cuvinte!

Veti salva rufele albe numai prin utilizarea acestei pilule si este o concurenta excelenta pentru multi agenti de albire si produse de indepartare a petelor.

Care este arma secreta cu care poti sa elimini petele si sa eviti orice culoare gri pe hainele tale albe? In ce fel le puteti aduce inapoi prospetimea?

S-ar parea ciudat, dar toate aceste lucruri puteti face doar prin utilizarea unei pastile de aspirina in masina dvs. de spalat.

Ce ai nevoie sa faci?

Se toarna doua galoane de apa fierbinte intr-un recipient si se dizolva cinci pastile de aspirina de la 300 mg, scrie culturalbzi.ro. Puteti face mai usor acest lucru prin strivirea lor in bucati mici. Puneti hainele albe in apa cu aspirina si lasati-le inauntru pana dimineata.

Primul lucru dimineata, trebuie sa puneti hainele albe in masina de spalat, sa puneti pastile de aspirina si astfel veti obtine culoarea alba originala.

Aceste sfaturi mici va vor oferi rezultate uimitoare. Veti fi convinsi ca acest truc este mai eficient decat detergentii de pete comerciali si de inalbitori industriali. Nu va deteriora materialul si va indeparta murdaria si petele in cel mai scurt timp.

Calendar ortodox 4 iunie. Sărbătoare de cruce albastră azi! Ce trebuie să faci... Calendar ortodox 6 iunie. Zi de POST! Ce Sfânt e prăznuit miercuri...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri