Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor (r)

Ce instalații de Crăciun pentru interior și exterior îți recomandăm

Spiritul Crăciunului își face simțită prezența și prin luminițele care decorează orașele, ferestrele caselor și brazii frumos împodobiți. Marile bulevarde îmbracă straie de sărbătoare și sunt luminate cu milioane de beculețe în toate formele și culorile. Pentru o atmosferă perfectă se adaugă cântecele specifice perioadei, colindele tradiționale și mirosul de portocală, măr copt și scorțișoară.

Instalații luminoase pentru Crăciun

lajumate.ro

Puțin timp ne mai desparte până la venirea sărbătorilor de iarnă, iar dacă nu ai apucat încă să cauți ornamente și instalații pentru perioada Crăciunului, avem câteva sugestii pentru tine.

În funcție de locul unde vrei să le așezi, trebuie să ai grijă să cumperi instalații de interior, respectiv de exterior. Cele realizate special pentru încăperi nu vor rezista frigului de afară, de exemplu. Iată ce variante ai.

Instalații cu led

Atât pentru interior, cât și de decorat casa, acoperișul sau bradul din curte, instalațiile cu led se deosebesc prin durata de viață mai mare fața de cele cu becuri normale. În plus, lumina este mult mai puternică, indiferent dacă alegi clasicul gaben sau luminițe colorate. Trebuie să știi că instalațiile cu led sunt ceva mai scumpe, tocmai din aceste considerente.

Instalații cu beculețe

Varianta clasică a instalațiilor de Crăciun sunt cele cu beculețe, fie într-o singură culoare, fie opțiunea multicoloră, cu jocuri de lumini și chiar melodii specifice sărbătorilor de iarnă. Acestea sunt, în general, special concepute pentru interior, de pus în bradul de Crăciun sau de decorat ferestrele. O poți folosi și pentru a crea coronițe de pus pe ușă, la care să adaugi beculețe sau pur și simplu să o așezi pe perete, în formă de brad.

Instalații cu figurine de Crăciun

Pentru exterior cele mai populare instalații sunt cele care au diverse forme de plastic, construite și amplasate peste becurile luminoase. Globuri, îngerași sau felurite alte tipare perfecte pentru a lumina în spiritul sărbătorilor curtea, grădina, conturul casei sau alte locuri în care vrei să adaugi un plus de atmosferă a Crăciunului. Nu uita nici de perdelele luminoase, dacă ai un perete exterior pe care să-l poți acoperi cu luminite.

Tot pentru exterior, sunt recomandate instalațiile de lumini așezate pe cadre metalice, sub diverse forme și mărimi, precum Moș Crăciun, sania Moșului, renii, un om de zăpadă sau globuri în mărimi mari.

Indiferent că alegi instalații de brad, pe pus în camere, la ferestre sau ai nevoie de figurine inedite cu care să-ți decorezi curtea, aruncă un ochi pe oferta disponibilă și pe LaJumate.ro, una dintre cele mai mari platforme de anunțuri online din România. Poți găsi ceea ce cauți pentru a avea un Crăciun magic cu doar un click.