Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Crema cu celule stem se gaseste si in Romania

Miercuri seara a fost lansat un nou produs Menard (firma nipona deja prezenta in Romania in magazinele Elysee Concept), de data acesta o ”crema capodopera” asa cum o numesc cu mandrie japonezii prezenti la eveniment.

Authent Cream este o "piesa" de avangarda in domeniul produselor de infrumusetare si intinerire a pielii si este rezultatul a sapte ani de cercetari avansate in domeniul medicinei regenerative.

Totul a pornit de la o intrebare simpla: Care este originea frumusetii pielii si ce determina viitorul sau?

Iata ce spun studiile:
"Pentru a afla raspunsul, cercetatorii Menard au ajuns la originea celulelor ce formeaza tesuturile, la "mama tuturor celulelor vii" - la celula stem.

Acestea sunt responsabile de crearea tuturor celorlalte tipuri de celule, iar cercetarile de ultima ora au demonstrat potentialul lor latent de a repara tesuturi afectate de leziuni sau de imbatranire.

Dar descoperirile nu s-au oprit aici. Profesionistii Menard au identificat trei specii de plante ale caror seminte au o capacitate extraordinara de a optimiza potentialul creator al celulelor stem.

Este vorba de semintele unei specii de cires (prunus avium), ale unei varietati de nuc tropical (sterculia schapigera) si de semintele de orz purpuriu (Hordeum Vulgare).

Testele de laborator au demonstrat fara dubiu ca Authent Cream, prin ingredientele sale unice, stimuleaza celulele stem sa creeze noi celule dermice si epidermice, celule care sintetizeaza colagen si alte componente hidratante ce dau pielii finete, luminozitate, suplete si reduc sau chiar elimina ridurile.

Produsul este extrem de exclusivist, iar achizitionarea se face doar cu o programare prealabila.

Citeste Dana Sota
Foto: elle.com.hk

Recomandari