Ingrediente:
Pentru blat
- 5 oua;
- 125g faina;
- 1 pliculet zahar vanilinat;
- 5 linguri de ulei;
- coaja unei lamai;
- un praf de sare;
- o lingurita de praf de copt.
Pentru umplutura:
- 1/2 dovleac proaspat razuit;
- 100g de zahar;
- 1-2 lingurite de scortisoara;
- 1 lingura de unt.
Mod de preparare:
1. Se freaca galbenusurile cu ulei si putina sare. Separat, se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat.
2. Se adauga apoi galbenusurile, faina, praful de copt si coaja de lamaie. Se amesteca usor si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se tine in cuptor aproximativ 30 min.
3. Se inabuse dovleacul in putin unt timp de 10 minute, dupa care se adauga zaharul si un praf de scortisoara. Se lasa pe foc pana se inmoaie.
4. Se scoate blatul din tava, se taie in doua si se se pune intre acestea compozitia din dovleac.
Poti adauga deasupra zahar pudra.
Foto: thegoldensieve.com
Machiajul care indreapta defectele ochilor... FOTO! Argintiul, ultima moda in finisaje...