Fructul Noni sau fructul de viata lunga

Denumita in cultura indiana Fructul Vietii sau Fructul Zeilor, planta Noni a atras atentia lumii prin compozitia incredibil de bogata in substante biologic-active a fructelor si frunzelor sale.Beneficiile fructului

- ameliorarea simptomelor depresiei;
- combaterea radicalilor liberi si a imbatranirii;
- intarirea sistemului imunitar;
- regularizarea ritmurilor biologice si somnului;
- regularizarea metabolismului;
- dobandirea de mai multa energie si o mai buna stare de bine psiho-fizica;
- atenuarea simptomelor alergice;
- imbunatatirea problemelor pielii.

Un miracol al naturii

Noni contine o serie de minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu si germaniu, care completeaza necesarul zilnic. Aminoacizii si mineralele sunt completate de o serie de substante active care accelereaza fluxul intercelular de nutrienti, contribuind astfel la regenerarea celulelor.

O parte din efectele benefice ale fructului Noni sunt proprietatile antibacteriene, tratamentul insomniilor, scaderea hipertensiunii, normalizarea functiilor metabolismului si fortifierea organismului. De asemenea, Noni este utilizat cu succes pentru a combate multe dependente si actioneaza in mod sigur impotriva dependentei de fumat, prin inhibarea dependentei de nicotina. Cele mai importante indicatii ale plantei sunt in tratamentul cancerului, al diabetului, artrite, depresii, alergii si hipertensiune.

Imbunatateste sistemul imunitar

Noni imbunatateste sistemul imunitar prin substantele sale care cresc capacitatea celulelor albe sangvine de a distruge celule canceroase. O alta constatare medicala demna de mentionat este aceea ca Noni inhiba formarea vaselor de sange care hranesc tesuturile tumorale (proces numit neo-angiogeneza), avand o capacitate sinergica de crestere a actiunii citostaticelor si a interferonului.

Sucul natural regenereaza celulele corpului

Adevaratul suc de Noni trebuie sa fie in concentratie de 100%. Pe piata exista numeroase varietati de suc Noni, dar unele produse au in componenta doar extract de Noni sau pulbere si nu sunt 100% naturale, deoarece mai contin apa sau agenti de ingrosare.

Sucul de Noni natural contine o substanta cu adevarat pretioasa: xeronina, care permite celor trei miliarde de celule care compun organismul uman sa se regenereze. Fiinta umana are nevoie de xeronina pentru ca celulele sale sa-si pastreze sanatatea, iar cantitatea de xeronina din fructele Noni este de 800 de ori mai mare decat cea prezenta in ananasul comercializat in mod obisnuit.

Cum se administreaza

Se recomanda administrarea a cate 25 ml dimineata si seara, preferabil pe stomacul gol. Noni poate fi luat ca atare sau poate fi diluat in apa sau in sucul de fructe preferat. Dupa deschidere pastreaza flaconul in frigider si consuma tot continutul in 20 de zile. Prezenta depunerilor garanteaza caracterul natural al produsului. Inainte de folosire, flaconul se agita.

Citeste si Revista Felicia

FOTO: Revista Felicia

Ultimele știri