- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Daca in ultimul timp am tot discutat despre mezoterapia fara ace, este timpul sa mentionam si beneficiile acestei proceduri realizate de aceasta data prin injectii.
In perioada de vara sunt recomandate produsele homeopate pentru protectie solara sau anti-imbatranire, dar si cele de tonifiere la nivelului fetei, care activeaza sinteza propriului colagen si a elastinei din piele, redandu-i astfel fermitatea.
Rezultatele se vad dupa 3-4 sedinte, iar ingredientele homeopate se aleg in functie de nevoile fiecaruia. Dr. Cristina Bogdan ne-a explicat in ce consta si care sunt atuurile principale ale acestei terapii.
O alternativa eficienta la chirurgie
Mezoterapia homeopata presupune injectarea subcutanata sau intradermica a unor remedii, in concentratii recunoscute de organism. Astfel se obtin atat un efect rapid de detoxifiere in locurile cu probleme, cat si unul sistemic de reechilibrare.
Produsele homeopate ajuta in primul rand la prevenirea si tratarea ridurilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare, pierderea strcturii) fara a fi nevoie sa se apeleze la chirurgie estetica.
In general, sedintele se fac saptamanal, timp de 5-8 saptamani, dupa care o data pe luna, pentru intretinere. Frecventa si periodicitatea se stabilesc in functie de varsta, starea de sanatate sau tratamentele urmate anterior.
Sfatul specialistului:
Dr. Cristina Bogdan, medic naturopat, Clinica Naturopathya Med
„Frumusetea este vazuta pornind din interior, prin intermediul nutritiei adecvate, prin reglarea dezechilibrelor, prevenirea imbolnavirilor si a imbatranirii precoce, si continuand cu tratarea problemelor estetice (riduri, vergeturi, celulita etc.). Spre deosebire de mezoterapia clasica, efectele adverse si contraindicatiile lipsesc in cazul homeomezoterapiei."
Beneficiile estetice ale homeomezoterapiei:
• prevenirea si tratarea ridurilor fetei, gatului si decolteului
• revitalizarea tesuturilor
• imbunatatirea circulatiei limfatice si sangvine (de importanta in tratarea varicelor, edemelor, hemoroizilor, cuperozei etc.)
• tratarea celulitei (in toate fazele sale)
• tratarea depunerilor localizate de grasime si a obezitatii
• tratarea cicatricilor inestetice (dupa arsuri termice sau chimice sau dupa operatii)
• tratarea vergeturilor
• sporirea fermitatii tesuturilor
• ridicarea si marirea sanilor.
Citeste Revista Felicia
Lacul de unghii: jocul culorilor... Cum sa faci dintr-un lampadar vechi, unul nou...