Căutare Live

Lego Duplo - fratele mai mare al micuțelor cărămizi colorate

Piese Lego nu mai au nevoie de absolut nicio prezentare. Cu o istorie de aproape un secol, celebrele cărămizi colorate au făcut copilăria mai frumoasă atâtor generații de copii din întreaga lume. De la mic la mare, fiecare găsește jocul Lego potrivit, atunci când trece pragul unui magazin cu jucării.

Piese Lego nu mai au nevoie de absolut nicio prezentare. Cu o istorie de aproape un secol, celebrele cărămizi colorate au făcut copilăria mai frumoasă atâtor generații de copii din întreaga lume. De la mic la mare, fiecare găsește jocul Lego potrivit, atunci când trece pragul unui magazin cu jucării.

Mici, colorate, îmbinându-se perfect și oferind libertatea de a experimenta povești noi, cărămizile Lego și-au câștigat cu timpul un loc important în inimile tuturor. Însă știai că micuțele piese au și un frate mai mare? Dacă nu, faceți cunostință cu Lego Duplo - fratele mai mare din frumoasa familie Lego. De ce sunt recomandate jocurile Lego Duplo și cum le oferă celor mici clipe magice de joacă, afli chiar acum:

Dimensiuni mai mari = Siguranță mai mare

Lego Duplo este potrivit pentru copiii cu vârste foarte mici, datorită dimensiunilor mult mai mari ale pieselor. Dacă un set Lego Ninjago este compus din cărămizi clasice, ce pot fi cu ușurință înghițite de câtre cei mici, dimensiunile pieselor Lego Duplo transformă acest joc într-un joc mult mai sigur. Înghițirea unei piese și blocarea căilor respiratorii reprezintă un risc mult mai mic, atunci când cei mici se bucură de distracția oferită de Lego Duplo. Mai mult decât atât, dimensiunile acestor piese le permit copiilor o mai bună priză în timpul jocului, deci un confort mai mare.

Cu Lego Duplo construiești mai ușor

Așa cum spuneam și mai sus, Lego Duplo este fratele mai mare al cărămizilor mici și colorate din universul Lego. Chiar dacă se află la o vârstă fragedă, cei mici se pot juca în voie cu aceste cărămizi mult mai mari, construind mult mai ușor orice doresc. Căsuțe, nave spațiale, animale fantastice și o mulțime de alte forme interesante, toate se obțin în cel mai scurt timp posibil, pentru ca piesele Lego Duplo se manvrează incredibil de ușor. Iar cand cel mic a realizat deja o formă, nicio problemă! Demontează la fel de rapid piesele mari de joc, pentru a reîncepe o construcție nouă și plină de culoare.

Seturi diferite, asamblare perfectă a pieselor

Ai putea crede că după un timp, entuziasmul celui mic pentru setul sau Lego Duplo ar putea trece. Însă este important să știi că distracția continuă la nesfârșit, pentru că piesele Lego din seturi diferită se îmbină perfect. Nu trebuie decât să îi cumperi un alt set celui mic, iar el să dea frâu liber imaginației pentru a găsi noi povești, prin combinarea pieselor din seturi diferite. De fapt, unul dintre cele mai interesante lucruri despre piesele Lego este următorul: fiecare piesă Lego se îmbină de minune cu alta, chiar dacă vorbim de ani de fabricație diferiți.

Fă-i un cadou deosebit celui mic și cumpără-i chiar azi de pe librăria ta online preferată un set Lego Duplo. Pisele sale mult mai mari sunt perfecte pentru mânuțele neîndemânatice și oferă o mai mare siguranță. Mai mult decât atât, construcțiile se termină mult mai rapid, iar atunci când sunt finalizate, pot fi dezmembrate cu aceeași lejeritate, doar pentru a se da viață unei noi idei. Cu Lego Duplo, imaginația celor mici prinde viață mult mai repede!

Cum alegi corect un scaun de birou?... Cei mai importanți factori pentru alegerea unei case...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri