Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Orchestra Petrecaretii, cea mai buna alegere in materie de formatii nunta !

Organizarea unei nunti este o sarcina complicata avand in vedere importanta acestui eveniment. Alegerea celor mai bune variante pentru organizarea unei nunti necesita o atentie deosebita dar si alocarea unui timp mai mare. Pentru ca toata lumea care participa la nunta sa fie pe deplin multumita este necesar ca cei care se ocupa de organizarea nuntii sa fie atenti la orice detaliu pentru ca la un astfel de eveniment detaliile fac diferenta.

Organizarea unei nunti este o sarcina complicata avand in vedere importanta acestui eveniment. Alegerea celor mai bune variante pentru organizarea unei nunti necesita o atentie deosebita dar si alocarea unui timp mai mare. Pentru ca toata lumea care participa la nunta sa fie pe deplin multumita este necesar ca cei care se ocupa de organizarea nuntii sa fie atenti la orice detaliu pentru ca la un astfel de eveniment detaliile fac diferenta.

Formatia care va canta la marele eveniment este unul dintre cele mai importante detalii ce trebuie avut in vedere atunci cand se organizeaza o nunta. Pentru a nu da gres din acest punct de vedere trebuie aleasa o formatie nunta Bucuresti care indeplineste mai multe criterii. Experienta pe care o are formatia este unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie avut in vedere in momentul alegerii unei formatii pentru nunta. Acest eveniment este mult prea important pentru a angaja o formatie care nu are experienta in acest domeniu de activitate ceea ce inseamna ca trebuie aleasa o formatie cu mare experienta.

Posibilitatea de a interpreta cat mai multe genuri muzicale este un alt element ce trebuie avut in vedere in momentul in care se alege formatia care urmeaza sa cante la nunta. In cazul in care acest criteriu este ignorat exista toate sansele ca unii invitati sa nu fie multumiti de ceea ce se canta.

Pentru ca invitatii unei nunti sa se simta cat mai bine si sa fie cat mai relaxati este necesar ca formatia care canta la respectiva nunta sa fie capabila sa interpreteze cat mai bine momentele artistice oferite, acest lucru fiind un alt criteriu care face departajarea dintre o formatie slaba si una care ofera servicii de cea mai buna calitate.

Nu in ultimul rand, daca formatia canta live sau face playback este un alt element ce trebuie avut in vedere. Pentru ca evenimentul sa fie cat mai original si autentic este necesar ca formatia sa cante live, acest lucru fiind una dintre conditiile esentiale pentru o nunta despre care se va povesti o perioada lunga de timp.

Toate aceste criterii sunt intrunite de catre formatia nunta Orchestra Petrecaretii, cea mai buna alegere in materie de fornatii pentru nunta. Aceasta orchestra are o lunga experienta in organizarea evenimentelor speciale din viata noastra, acest lucru fiind unul dintre motivele pentru care aceasta formatie este alegerea perfecta in cazul in care vrei ca muzica de la nunta sa fie de cea mai buna calitate. Pentru ca distractia sa fie garantata componentii orchestrei Petrecaretii ofera o gama variata de servicii muzicale, din toate genurile, oferind momente cu totul si cu totul speciale. De asemenea echipamentele si instrumentele utilizate in timpul cantarii sunt de cea mai buna calitate motiv pentru care calitatea sunetului este una ireprosabila. Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor avute orchestra Petrecaretii ofera urmatoarele servicii:

 • Formatie nunta;
 • Formatie nunta cu muzica internationala;
 • Formatie nunta cu muzica populara;
 • Taraf de muzica populara;
 • Formatie nunta muzica usoara;
 • Trupa cover band live;
 • Formatie nunta cu muzica greceasca;
 • Formatie nunta cu muzica mexicana;
 • Solisti vocali;
 • Actori;
 • Momente divertisment;
 • Dansatori;

Orchestra Petrecaretii nu ofera doar cele mai bune servicii muzicale ci ofera si cele mai bune preturi, acest lucru putand fi observat la sectiunea oferte de pe site-ul orchestrapetrecaretii.ro. Acestia ofera o reducere de 25% pentru serviciile oferite in cazul in care acestia sunt angajati sa presteze in lunile din extra – sezon ( ianuarie, februarie, martie, aprilie, noiembrie si decembrie ) precum si pentru zilele de duminica, indiferent de perioada anului. Aceasta oferta este valabila in perioada 2018 – 2019. Pentru a beneficia de oferte si muzica la cel mai inalt nivel formatia de nunta Orchestra Petrecaretii ofera pachete personalizate sau pachete standard. Pachetul Cover presupune: toba, chitara bass, chitara solo, orga, acordeon, vioara, 2 solisti ( muzica populara, usoara si internationala ), sonorizare la cel mai inalt nivel, DJ si 3 CD-uri inregistrate de la eveniment. Optional se mai poate alege lumini de scena, aburi sau gheata carbonica.

De asemenea prin contractarea orchestrei Petrecaretii scapi si de grija gasirii dansatorilor, a firmei care se ocupa de marturii sau de filmarea evenimentului. Acest lucru este posibil pentru ca orchestra Petrecaretii are colaboratori din urmatoarele domenii:

 • Dansatori;
 • Porumbei nunta;
 • Marturii;
 • Aranjamente florale;
 • Gheata carbonica;
 • Dj;
 • Echipament filmare;

In concluzie prin contractarea orchestrei Petrecaretii te asiguri ca evenimentul pe care il organizezi va fi ca in povesti iar invitatii se vor simti atat de bine incat isi vor aduce aminte despre acest eveniment o perioada foarte lunga de timp. De asemenea prin contractarea orchestrei Petrecaretii nu mai pierzi timp cautand firme care se ocupa cu marturii, aranjamente florale, etc pentru ca aceste firme iti sunt oferite de catre orchestra Petrecaretii, aceste firme fiind colaboratori ai acestei formatii de nunta. Avand in vedere toate aceste lucruri orchestra Petrecaretii este cea mai buna alegere pentru organizarea unui eveniment de gala. Acestia pot fi contactati prin intermediul site-ului www.orchestrapetrecaretii.ro, sectiunea contact sau la numarul de telefon +40761026079. De asemenea mai pot fi contactati si prin intermediul email-ului la adresa de email [email protected]

Recomandari