Pantofii viitorului: din lemn si piele

Chau Har Lee este o tanara creatoare de incaltaminte. Tineretea si creativitatea de care da dovada a fost imediat remarcata.

Ea si-a completat studiile cu un masterat la Royal College of Art si a castigat recent mai multe premii printre care: ITS Accessories Collection - 2009 si Manolo Blahnik RCA 2009.

Cand Chau si-a dus creatiile sculpturale la sediul revistei Vogue, a adunat in jurul ei o multime de admiratori. Aceeasi revista scria despre ea ca este un designer ce iese din tiparele obisnuite deoarece apropierea ei de designul pantofilor este extrem de inventiv, iar materialele folosite la realizarea acestora se potrivesc asemenea piselor unui puzzle pentru a da nastere unei forme arhitecturale.

"Colectia mea este inspirata de optimism si viziunea futuristica a lui Luigi Colani si Pierre Cardin. Am introdus materiale inedite cum ar fi otelul, materialul acrilic si lemnul alaturi de piele, le-am taiat tridimensional cu ajutorul laserului. Am incercat sa creez o tensiune intre masculin si feminin, creand obiecte care au putere si sunt dorite cu intensitate".

Citeste Euforia TV

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri