Antena Căutare

Reteta de post a zilei: mic-dejun elvetian

Mic-dejunul elvetian a devenit renumit in lumea intreaga pentru combinatia speciala de fructe uscate, condimente si arome - totul pentru a crea un inceput de zi perfect, gustos si plin de vitamine!

Ingrediente:

100 grame ovaz;

o lingurita scortisoara;

doua linguri stafide;

doua linguri migdale maruntite;

doua linguri de caise uscate, maruntite;

doua linguri seminte floarea-soarelui;

fructe de padure uscate;

Preparare:

Amestecati intr-un bol toate ingredientele, iar intre timp puneti pe foc intr-o oala doua cani de apa, la incins.

Cand apa fierbe, dati focul mic si adaugati ingredientele amestecate, puneti un capac si lasati asa timp de 6-7 minute, pana cand apa se absoarbe.

La final luati de pe foc si mai lasati vasul acoperit inca doua minute apoi serviti. Pofta buna!

Tocurile inalte dau dependenta... Alimentatia copiilor, de la nastere pana la un an, pas cu pas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x