Ingrediente:
- o lingura ulei de floarea soarelui;
- doi catei de usturoi;
- doua linguri pasta curry;
- 250 grame orez basmati, clatit;
- 450 ml supa de legume;
- o cutie de 400 grame de naut scurs si clatit;
- o mana de stafide;
- 175 grame spanac congelat;
- o mana de nuci cashew.
Preparare:
Pune intr-o tigaie neaderenta putin ulei, apoi caleste usturoiul si pasta curry la foc mediu timp de un minut. Adauga orezul, supa, nautul si stafidele si amesteca din cand in cand. Asezoneaza cu sare si piper, apoi acopera si lasa sa fiarba. Redu temperatura si mai tine pe foc timp de 12-15 minute sau pana cand lichidul a fost absorbit si orezul este moale.
Inlatura apa in exces din spanac, storcandu-l in pumni. Adauga-l peste orez impreuna cu doua inguri de apa fierbinte, amesteca bine, iar la final adauga nucile cashew. Se poate servi cu putina lamaie sau in zilele in care nu se tine post, cu iaurt natural.
Pofta buna!
Sursa: bbcgoodfood.com
Emma Watson si-a pierdut din... "magie"?... Cinci lucruri de evitat dupa o despartire...