Antena Căutare

Reteta: Frittata cu spanac si branza gouda afumata

Frittata cu spanac se prepara foarte usor si poate fi servita cu toast la micul dejun, sau alaturi de cartofi copti, pentru un pranz copios.

Ingrediente:

- 4 oua;

- 1 lingura de smantana grasa;

- sare, piper;

- 2 linguri de ulei de masline;

- 1 salota, tocata marunt;

- 200g de spanac;

- 30g de branza Gouda afumata;

- 1 rosie tocata;

- otet balsamic, pentru servire.

Mod de preparare:

1. Se bat ouale impreuna cu smantana, sarea si piperul.

2. Salota tocata marunt se caleste in uleiul de masline timp de 5 minute. Se adauga spanacul si se mai lasa 5 minute, timp in care se amesteca usor.

3. Adauga ouale batute, branza, rosiile tocate si lasa-l pe foc pana cand s-au copt ouale.

4. Se serveste rece, cu putin otet balsamic pe deasupra.

FOTO: nytimes.com

15 semne ca inca o mai iubeste pe fosta... FOTO! Cele mai frumoase ornamente pentru masa de Paste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x