Ingrediente:
400g carne tocata de porc
2 catei de usturoi pisati
6 cepe verzi, 3 tocate marunt, 3 feliate pentru ornare
2 ardei iuti rosii, unul tocat marunt, celalalt feliat pentru ornare
ulei de floarea-soarelui sau ulei vegetal
1,2l supa de pui
3 linguri sos de stridii
100g de ciuperci, taiate in jumatati sau feliate, daca sunt de dimensiuni mari
250g de varza chinezeasca, feliata
150g taietei de grau, fierti si clatiti cu apa rece
Mod de preparare:
1. Se pun intr-un bol carnea tocata, usturoiul, cepele verzi si ardeiul iute tocat. Se amesteca bine, se adauga sare si piper si se fac chiftele.
2. Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie de teflon si se prajesc chiftelele pe toate partile, pana devin aurii si patrunse. Se pun deoparte.
3. Se pun supa de pui si sosul de stridii intr-o tigaie mare si se aduc la punctul de fierbere. Se adauga ciupercile. Se fierb pana devin fragede. Se adauga varza, taieteii si chiftelele si se fierbe pana ce toata varza s-a inmuiat, iar chiftelele sunt cat de cat fierbinti. Se pune amestecul in boluri si se presara ceapa ramasa si ardeiul iute.
Citeste si Good Food!