Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline;
- o ceapa, maruntita;
- 500g de pulpe dezosate, fara pielita;
- 300g de cartofi noi mici;
- 425ml de supa de legume;
- 350g de inflorescente mici de broccoli;
- 350g de verdeata, tocata;
- 140g mazare fina;
- o legatura de ceapa verde, maruntita;
- 2 linguri de sos pesto.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul intr-un ceaun. Se adauga ceapa si se caleste 5 minute pana se inmoaie, se adauga puiul si se prajeste pana prinde putina culoare. Se adauga cartofii, supa si piper negru proaspat din belsug; se aduce la punctul de fierbere. Se acopera si se lasa la inabusit 30 de minute pana ce cartofii se inmoaie si puiul este gata. In acest moment amestecul poate fi congelat.
2. Se adauga broccoli, verdeturile, mazarea si ceapa verde, se amesteca bine si se lasa in continuare la fiert. Se acopera si se lasa inca 5 minute, dupa care se adauga sosul pesto.
Citeste si alte retete pe Good Food!
Marea Britanie: La 16 ani a devenit anorexic, pentru ca dorea sa fie model... Intr-o relatie, limbajul trupului este mai important decat cuvintele...